Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nők! Nektek Andrew Tate, vagy...

Nők! Nektek Andrew Tate, vagy a tesója, Tristan Tate mennyire jön be?

Figyelt kérdés

Párom mindig ezt a kettőt nézi. Régebben voltak nagyon nagyon rossz megszólalásaik, amikkel nem értek egyet, pl hogy a nők egy alárendelt faj és azért vannak hogy a férfi megb.ssza őket és szüljön gyereket - azóta állítólag ezt visszavonták. Nem vagyok annyira jártas a munkásságukban, ha azt lehet annak nevezni.

Nekem, személy szerint, mindkét emberi lény undorító. Egyik kopasz, a másiknak van haja. Mindkettő konkrétan alkoholista (amiket én láttam, pl Tristan edzős videói, Tristan 4 shot vodkát egybe önt és úgy issza meg). Nekem semelyik se helyes, hányingerkeltőek.

aug. 12. 12:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Undorító féreg mindkettő.
aug. 25. 12:37
 12/15 anonim ***** válasza:
22%
Miért, tudnak vezetni a nők? Átlagosan sokkal rosszabb sofőrök a férfiaknál. Andrew egy kommunista amúgy. Tristan értelmesebb.
aug. 28. 09:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Általánosan sokkal rosszabb sofőrök a férfiak. A balesetek nagy százalékánál ők a felelősök. A büntetőfékezés és az agresszív vezetési kultúra sem a nők számlájára írandó.
aug. 28. 09:32
 14/15 anonim ***** válasza:
A férfiak másik fele meg összehasonlíthatatlanul körültekintőbb és előrelátóbb a nőknél, így pont kijön a matek.
aug. 28. 23:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Én kiadnám az útját az ilyen férfinak. Tate internetes szemelyisegenek elenyésző része az, hogy kickboxolt, és valójában a kickbox tehetsége sem olyan nagymértékű. Szimplán ezzel etet szerintem, hogy ne menj annyiba bele.

Számomra undorító az egész internetes megjelenésük, nem csak amit képviselnek, hanem mert borzasztó hatással vannak a fiatal sracokra, és gusztustalan hogy egy olyan életvitelt propagálnak ami kb drága autókból, szivarozásból meg szórakozásból áll. Klises, közhelyes baromság amiket nyomnak. Emellett bort iszik vizet predikal mindegyik, redpilles ideologiat koveto szemelykent Tristannak csak onlyfanses lanyok, meg úgy egyáltalán modell nők vannak a követési között. A kurzusukra előfizető srácoknak, meg a podcastjeikben meg negatívan nyilatkoznak általánosan a nőkről + leszoljak ezt a típusú mediafogyasztast... Ennyit erről is. Ráadásul konkrétan kultusz, szekta épül köréjük. B*uzis tábor, képregény, merch... Had ne folytassam. Betegek ők maguk is, de leginkább az aki rajong értük.

Az emberekereskedelem se koholt vád volt, csak a követőik szeretnem ebben a hitben élni. Az sem koholt vád, hogy Andrew nőket bántalmaz, a kbszott Big Brotherbol is azért vágták ki mert bántott bent egy csajt. Az ilyen sosem változik meg... Na ez a pasid idolja...

szept. 19. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!