Nők! Nektek Andrew Tate, vagy a tesója, Tristan Tate mennyire jön be?
Párom mindig ezt a kettőt nézi. Régebben voltak nagyon nagyon rossz megszólalásaik, amikkel nem értek egyet, pl hogy a nők egy alárendelt faj és azért vannak hogy a férfi megb.ssza őket és szüljön gyereket - azóta állítólag ezt visszavonták. Nem vagyok annyira jártas a munkásságukban, ha azt lehet annak nevezni.
Nekem, személy szerint, mindkét emberi lény undorító. Egyik kopasz, a másiknak van haja. Mindkettő konkrétan alkoholista (amiket én láttam, pl Tristan edzős videói, Tristan 4 shot vodkát egybe önt és úgy issza meg). Nekem semelyik se helyes, hányingerkeltőek.
Hülyeséget mondtak, mert a nők nem más faj :D bár sokszor annyira idegenkednek egymástól a nemek mintha más fajba tartoznának...
Biztos nem mondanám hogy a nők alárendeltek, mert a férfiak nagyrésze csak szenved nélkülük, és ezt csak akkor fogják fel, ha nekik kéne vinni a háztartást, amit kb az életbenmaradáshoz éppenhogy szükséges szinten "visznek".
22/f
Nekem is hányingerkeltő mindkettő.
A stílusuk, öltözködésük is, meg az arcvonásaik is.
állítólag az emberkereskedelmes dolog az koholt vádak alapján volt, hamisak voltak. nem tudom lehet-e hinni ebben. lehet hogy igaz, de konkrétan nem derült kii semmi sem + sokan bevallották (azt hiszem) hogy hazudtak.
páromra amúgy nincsen semmi hatással az hogy ezt a két lököttet nézi - igazából sokszor nem is ért velük egyet (nők alábecsülése, alkoholizálás), de pl elnézegeti az autóikat (olyan szép Bugatti Chironja van/volt a kopasznak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!