Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nők! Nektek Andrew Tate, vagy...

Nők! Nektek Andrew Tate, vagy a tesója, Tristan Tate mennyire jön be?

Figyelt kérdés

Párom mindig ezt a kettőt nézi. Régebben voltak nagyon nagyon rossz megszólalásaik, amikkel nem értek egyet, pl hogy a nők egy alárendelt faj és azért vannak hogy a férfi megb.ssza őket és szüljön gyereket - azóta állítólag ezt visszavonták. Nem vagyok annyira jártas a munkásságukban, ha azt lehet annak nevezni.

Nekem, személy szerint, mindkét emberi lény undorító. Egyik kopasz, a másiknak van haja. Mindkettő konkrétan alkoholista (amiket én láttam, pl Tristan edzős videói, Tristan 4 shot vodkát egybe önt és úgy issza meg). Nekem semelyik se helyes, hányingerkeltőek.

aug. 12. 12:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeséget mondtak, mert a nők nem más faj :D bár sokszor annyira idegenkednek egymástól a nemek mintha más fajba tartoznának...

Biztos nem mondanám hogy a nők alárendeltek, mert a férfiak nagyrésze csak szenved nélkülük, és ezt csak akkor fogják fel, ha nekik kéne vinni a háztartást, amit kb az életbenmaradáshoz éppenhogy szükséges szinten "visznek".

22/f

aug. 12. 13:36
 2/15 A kérdező kommentje:
Andrwenak ráadásul van egy olasz nőtől egy kislánya.
aug. 12. 13:41
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyik se.
aug. 12. 15:08
 4/15 anonim ***** válasza:
82%

Nekem is hányingerkeltő mindkettő.

A stílusuk, öltözködésük is, meg az arcvonásaik is.

aug. 12. 19:35
 5/15 A kérdező kommentje:
azt aláírom néhány dologban Andrew tud jókat mostanra már mondani, de az a 2020-as énje (amit az emberek felkaptak) az b.szott undoritó volt. főleg a degradáló kommentek a nőkről, hogy nem tudnak vezetni meg ilyesmi.
aug. 12. 19:58
 6/15 anonim ***** válasza:
80%
Mert lebukott hogy emberkereskedelemmel. A nőket csak tárgynak nézi azért adja el őket másnak. Sajnálom hogy valaki akit szeretsz ilyen emberre néz fel
aug. 12. 21:06
 7/15 A kérdező kommentje:

állítólag az emberkereskedelmes dolog az koholt vádak alapján volt, hamisak voltak. nem tudom lehet-e hinni ebben. lehet hogy igaz, de konkrétan nem derült kii semmi sem + sokan bevallották (azt hiszem) hogy hazudtak.

páromra amúgy nincsen semmi hatással az hogy ezt a két lököttet nézi - igazából sokszor nem is ért velük egyet (nők alábecsülése, alkoholizálás), de pl elnézegeti az autóikat (olyan szép Bugatti Chironja van/volt a kopasznak).

aug. 12. 23:21
 8/15 anonim ***** válasza:
60%
Én biztos nem maradnék együtt olyannal, aki ezeket követi. Hozzám nem nyúlhatna egy ilyen, de nem vagyunk egyformák.
aug. 13. 13:38
 9/15 A kérdező kommentje:
#8 nem befolyásolja a személyiségét semmiben sem. nem megy k.rvázni, nem lett muszlim (ha ez egyeltalán mondható negatívumnak mert szerintem nem az). szimplán felnéz rá mert régen kickboxer volt és a párom is szeret boxolni.
aug. 13. 14:51
 10/15 anonim ***** válasza:
41%
9: ha téged azzal etet, hogy azért néz fel rá, mert kickboxer akkor nem érted, hogy miről szól a Tate jelenség. De valószínűleg nagyon különbözőek vagyunk, ha neked ez belefér egy párkapcsolatba.
aug. 13. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!