Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » A Puzsért mindenki utálja de...

A Puzsért mindenki utálja de senki nem képes megmondani pontosan miért?

Figyelt kérdés

Igazából szerintem nem mond ő rosszakat. Nyilván a legjobban azok a közszereplők utálják akiket valamilyen módon kritizál. De ezeknek a közszereplőknek a rajongói meg mint egy droid hadsereg mennek neki a Puzsérnak. Miközben meg sem vizsgálják annak a lehetőségét hogy talán van benne valami amit mond az általuk likeolt emberről. (Persze ez csak az én szubjektív véleményem)

De érdekel ki mit gondol róla.

2024. aug. 7. 18:48
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

"Sokszor a szubjektív véleményeit objektív igazságoknak próbálja feltüntetni, aztán azt kiáltja ki hülyének, aki nem ért egyet vele.Ez már önmagában olyan dolog, ami miatt az a mondanivalója sem érdekel, ami megalapozott, objektív. Vannak sokan akik hasonló politikai/közéleti témákról beszélnek, és nem ilyen kibszott arrogánsak."

Mondj már egy példát légyszi ahol te ezt tetten érted. Eskü nem azért hogy mindenképpen ellentmondjak neked csak hogy mégis kontextusba tudjam helyezni.

2024. aug. 7. 23:36
 22/46 A kérdező kommentje:
Csak ezért kérem mert ezt is már sokszor halottam vele kapcsolatban de valahogy soha nem kerül elő ezektől az emberektől egy-egy példa hogy mi alapján állítják azt amit.
2024. aug. 7. 23:37
 23/46 anonim ***** válasza:
19) pl a Vitezyv meg a Karacsonnyal tartott beszelgetes. Baromira kivetelezett Vitezyvek, a Fidesz jeloltjevel. Szerinte o az egyeduli jo jelolt. Ok, ez az o velemenye. De akkor minek hivta meg Karacsonyt?
2024. aug. 7. 23:44
 24/46 A kérdező kommentje:
Nekem ez kicsit magas. Hogy hogy minek hívta meg Karácsonyt? Hát gondolom adja magát hogy azért mert ő is főpolgármester jelölt volt. De még ha igaz is hogy kivételezett Vitézy-vel (szerintem nem) attól még miért ne lehetett volna meghívni karácsonyt? Én az arroganciára voltam kíváncsi hogy te ezt miben látod benne. Ő teljesen nyíltan érvelt Vitézy mellett és mondta azt hogy Karácsony nem alkalmas. Nem azt mondta hogy "hülye". Sőt Karácsony volt az aki még mint a hülyegyerek akit tetten értek a csokilopáson elkezdett ilyen mellébeszélésekbe meg magyarázkodásba a plakátkampányukkal kapcsolatban amin Robi is rajta volt hogy "Én arró nem tudtam, én csak aláírtam, de én nem is úgy gondoltam.."
2024. aug. 8. 00:04
 25/46 A kérdező kommentje:

Folyt: Szóval Karácsony elmondott egy hajmázas dumát arról hogy a politikai ellenfeleinket is tisztelni kellene és mennyire nem jó az a fajta karaktergyilkosság amilyen eszközökkel a Fidesz él..és ezt nem szabad mert emberek vannak mindkét oldalan inkább a hidakat kell építeni..

(Nem szó szerint de valami ilyesmi volt a szövegének a lényege) Majd utána a Robi akkor bemutatta hogy Karácsonyék kb egy az egyben lemásolták a Fidesz taktikáját ahogyan karaktergyilkolnak. Majd erre jött a hümmögés Karácsonytól.

2024. aug. 8. 00:07
 26/46 anonim ***** válasza:

#24-25!

Éppen ezt a mentalitást hiányoltam a Magyar Péter felsz@pásnál.

2024. aug. 8. 11:14
 27/46 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a kettot ne vegyuk egy kalap ala. Karacsonyek annyit csinaltak h a valasztas elott ket nappal ki tettek ilyen plakatolat, hogy Vitezy a Fidesz jeloltje. A fidesznek meg az egesz kampanya arrol szolt, hogy Karácsonyt Gyurcsannyl osszemossak. De most mar ahogy latom Magyar Petert is probaljak osszemosni.
2024. aug. 8. 11:44
 28/46 A kérdező kommentje:
Értem hogy utálod MP-t, de szerinted milyen kérdést kellett volna még feltenni? Pár hónapja ismert az ember. Nem kormányzott még, se nem polgármester se semmi. Mondj már valami konkrétumot. Esetleg a Varga Juditos hangfelvételre gondolsz?
2024. aug. 8. 11:54
 29/46 A kérdező kommentje:

"Szerintem ezt a kettot ne vegyuk egy kalap ala. Karacsonyek annyit csinaltak h a valasztas elott ket nappal ki tettek ilyen plakatolat, hogy Vitezy a Fidesz jeloltje."

Én azokra a plakátokra gondoltam amit Karácsony tetetett ki Robiról 19-ben. Ezekről volt kérdezve Robi által.

2024. aug. 8. 11:56
 30/46 anonim ***** válasza:

#28!

Kérlek ne csináld ennyire pofátlanul a szalmabáb érvelést!

Ne hazudd azt, hogy érted, amit írok, ha utána olyat próbálsz a számba adni, amihez hasonlót sem írtam.

Mennyi fog?

2024. aug. 8. 12:37
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!