Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » A Puzsért mindenki utálja de...

A Puzsért mindenki utálja de senki nem képes megmondani pontosan miért?

Figyelt kérdés

Igazából szerintem nem mond ő rosszakat. Nyilván a legjobban azok a közszereplők utálják akiket valamilyen módon kritizál. De ezeknek a közszereplőknek a rajongói meg mint egy droid hadsereg mennek neki a Puzsérnak. Miközben meg sem vizsgálják annak a lehetőségét hogy talán van benne valami amit mond az általuk likeolt emberről. (Persze ez csak az én szubjektív véleményem)

De érdekel ki mit gondol róla.

2024. aug. 7. 18:48
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
54%
Sok mindennel nem értek egyet, amit mond, de az egyik legokosabb közéleti szereplőnek tartom.
2024. aug. 7. 20:12
 12/46 A kérdező kommentje:
Én azzal nem értek egyet amikor a villanyautókról meg a megújuló energiaforrásokról meg az űrkutatásról beszél baromságokat.
2024. aug. 7. 20:22
 13/46 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon okosnak tartja magát, de vitában hangerővel szeret nyerni.

Hallgattam a legelső műsorait és már ott sem engedte szóhoz jutni a 2 társát.

Nem buta, egészen más szinten van, mint a legtöbb celeb, de néha nagyon nagy marhaságokat mond. A saját (téves) következtetéseit is nagyon határozottan ordítja a nagyvilágba.

Függetlennek nevezi magát, de amit Hard Talk címen előadott Magyar Péterrel, az felsz@pás volt.

2024. aug. 7. 20:23
 14/46 A kérdező kommentje:

Ha szerinted ő hangerővel szeret nyerni akkor nézd már meg a Pap Réka Kingás beszélgetéseit. Amúgy mostanában egyáltalán nem jellemző rá, sőt inkább kínosan ügyel rá hogy nehogy véletlenül azt lehessen rá mondani hogy felemelte a hangját. Az Spirit FM önkényes mérvadójában sokkal jobban el szokta engedni magát de ott "barátok között van" akik ismerik és tudják hogy ez csak a habitusa így elnézik neki de oszi például néha simán felemelve a hangját leoltja. Pont ez a baj hogy te ahogy írod "a legelső műsorait" hallgattad. Egyébként lehet csak én vagyok ilyen paraszt de soha nem érdekelt ki hogyan mondja amit mond hanem az érdekel hogy mit mond, persze nem vagyunk egyformák.

"Függetlennek nevezi magát, de amit Hard Talk címen előadott Magyar Péterrel, az felsz@pás volt."

Én is megnéztem. Nem értek veled egyet. Méghozzá azért nem mert ha tényleg megnézted akkor láthattad hogy igazán kényes kérdésekre egyszerűen MP nem is volt hajlandó válaszolni. Pont azokra a kérdésekre amikre ha elkezd válaszolni akkor tovább lehetett volna szálazni és újabb kérdéseket feltenni a témával kapcsolatban. Én úgy érzem Robi amit tudott megtett abban a beszélgetésben. Vagy akkor jobb lett volna ha elkezd fennhangon beleállni meg lekiabálni hogy mi az hogy ezekre nem válaszol? Dehát az előbb meg pont az volt a bajod hogy nem tud disztingválni. Akkor döntsd már el mit szeretnél.

2024. aug. 7. 20:34
 15/46 anonim ***** válasza:

#14!

Nem érted. Ha valaki ordibál, akkor a másik nem jut szóhoz.

A vicc az, hogy védeni próbálod, hogy "a legelső műsorait" hallgattam, de aztán, de aztán beismered, hogy "ez csak a habitusa".

Én is megnéztem. Nem értek veled egyet. Méghozzá azért nem mert ha tényleg megnézted akkor láthattad hogy amikor MP nem is volt hajlandó válaszolni, azt Puzsér kussban tűrte. A kussolás nem Hard Talk.

Te ugyanúgy felsz@pod most Puzsért, ahogy ő tette Magyarral. Nyilván nem a legparasztabb arcát vártam el Puzsérnak, de a kussolás, a csendben hallgatás egy kicsit sem az, amit jellemző rá és amit elvárunk tőle. Ha ő valakinem a hallgatását, a mellébeszélését elfogadja, akkor egy követ fúj vele. Ezzel nincs semmi gond, ha felvállalja. De ne adja elő magát függetlennek. És azt sem mondja erre, hogy ez Hard Talk. Ez nagyon puha volt.

2024. aug. 7. 21:51
 16/46 anonim ***** válasza:
Sokszor tenyleg mellebeszel. Pontosabban ugy tesz mintha ervelne, de kiszemel par kedvencet, pl Magyar Peter, Vitezy David es igazabol barmi rosszat momdasz rajuk, azt nem tartja relevans ervnek
2024. aug. 7. 22:01
 17/46 A kérdező kommentje:

"Magyar Peter, Vitezy David es igazabol barmi rosszat momdasz rajuk, azt nem tartja relevans ervnek."

Erről már sokszor volt szó a műsoraiban amikben szerepel. Ő maga is felhozta már hogy ezzel vádoljak őt. Erre azt szokta mondani hogy teljesen oké a kritika vagy hogy nem jók ezek az emberek valakiknek de akkor tegyék mellé hogy ha nem MP akkor ki? Ha nem Vitézy akkor ki? Tegyék hozza mert persze joguk van ehhez is csak nem komolyan vehető a véleményük amíg nem mondanak egy álltaluk jobban elfogadott alternatívát.

2024. aug. 7. 22:18
 18/46 A kérdező kommentje:

"A vicc az, hogy védeni próbálod, hogy "a legelső műsorait" hallgattam, de aztán, de aztán beismered, hogy "ez csak a habitusa".

Te nem érted. Az hogy alapból ilyen a habitusa és az hogy próbál rá figyelni hogy ebből ne legyen gond egy önkényes mérvadón kívüli szereplésben ez csak neked ellentmondásos.

2024. aug. 7. 22:21
 19/46 anonim ***** válasza:
65%
Sokszor a szubjektív véleményeit objektív igazságoknak próbálja feltüntetni, aztán azt kiáltja ki hülyének, aki nem ért egyet vele.Ez már önmagában olyan dolog, ami miatt az a mondanivalója sem érdekel, ami megalapozott, objektív. Vannak sokan akik hasonló politikai/közéleti témákról beszélnek, és nem ilyen kibszott arrogánsak.
2024. aug. 7. 22:50
 20/46 anonim ***** válasza:
51%

#19!

Jár a giga like!

2024. aug. 7. 23:14
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!