Orbán miért Mindig adrián nyaral?
Figyelt kérdés
Azért egy miniszterelnöknek elég ciki hogy folyamatosan oda megy. Én a helyére valami ku*va luxusabb helyre mennék. Hawai.. stb. De az hogy évről évre egy helyre.. elég gáz...aug. 5. 19:29
1/13 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép válasza:
Szerintem az sokkal gázabb, ha az alapján ítélsz meg valakit, hogy hol nyaral. Pláne egy olyan országban ahol a népesség nagy része egyáltalán nem engedheti meg magának, hogy nyaralni menjen.
2/13 anonim válasza:
De hát nem hallotál/láttad még a vagyonnnyilatkozatát?
Szegénykém szinte mélyszegénységben nyomorog, nem futja neki luxusabb helyekre eljutnia.
3/13 anonim válasza:
Én biztos vagyok benne, ha Hawaii-ra menne, azon sokkal tobben problémáznának.
4/13 anonim válasza:
Medgyessy hivatalban lévő miniszterelnökként, Botka polgermestersége ideje alatt, és Tóbiás József is még elég aktívan politizált, mikor egzotikus helyen nyaralt, volt akit még a saját szimpatizánsa is kikezdett.
6/13 anonim válasza:
nem akarja elhagyni a Magyar Királyság területét :)
7/13 anonim válasza:
Én is oda megyek, pedig mehetnék máshova is. Tetszik és ott adottak azok, amik máshol nem.
8/13 anonim válasza:
Szijjártót fotózták le Szijj László jachtján.
Orbán a hivatali repcsijével szokott villámkitérőt tenni Olaszországban.
9/13 anonim válasza:
1, vizet prédikál és bort iszik
luxusViki
10/13 anonim válasza:
4, de egyik sem a magyarság megmentőjéként aposztrofálta magát és a magyar szuveneritásért, a magyar földért harcolt, a "legnagyobb" magyarként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!