Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy szakemberek egyetértenek abban, hogy az algériai bokszolónak androgén inszenzivitás szindróma nevű rendellenessége van? azaz mégis csak nem annyira nő

Figyelt kérdés

A rendellenesség lényege, hogy genetikai rendellenességnél fogva a szervezet érzéketlen a tesztoszteronra, így a hím nemi szervek kezdetleges állapotban maradnak. A herék nem szállnak alá, a herezacskó-kezdemények nem nőnek össze és a pénisz is csökevényes marad ami csiklóra emlékeztethet. Mivel a zacsi nem nő össze még egy zsákutcaféle hüvelyszerű képződménye is van.

Azaz olyan mintha pnája lenne, de nem az. Termete és csontozata viszont férfias.

Kérdés az, hogy ez most nő vagy férfi? Node hát egyik sem mert ez az interszexuális!

[link]

aug. 5. 15:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
46%

Külföldi politikus kell hozzá, hogy véleményem legyen erről?

szerintem rossz kategória

aug. 5. 15:48
 2/20 anonim ***** válasza:
56%

"Ha biztosan igaz, hogy ennek a sportolónak „androgén inszenzivitási szindrómája”, rövidítve AIS-e van..."

. Ez pont nem úgy hangzik, mintha akkora egyetértés lenne.

Meg mi köze ehhez egy pszichiáternek?

Újabb felesleges provokáció.

aug. 5. 15:50
 3/20 anonim ***** válasza:
68%

A bokszolót sajnálom, hogy ennyire célkeresztbe került.

De imádom, hogy a szélbalosokat milyen könnyű vele idegelni.

aug. 5. 15:52
 4/20 anonim ***** válasza:
44%
3, némi adalék a boldogságodhoz, hogy te is fizeted a magyar lány bronz életjáradékát, bronzmedál nélkül is!
aug. 5. 15:53
 5/20 A kérdező kommentje:

Csak a nemét illetően nincs egyetértés. De szerintem csak értelmezési problémáról van szó

Mert az egy dolog hogy nőként él és nőnek érzi magát de ha egyszer fsza van akkor fsza van! És ha genetikailag férfi akkor erősebb lesz a csontozata és az izomzata a nőknél, akkor is ha nőnek érzi magát!

aug. 5. 15:53
 6/20 anonim ***** válasza:
53%
Nagyügy, én magyar vagyok, magyar iratokkal birok, mégis a kormány politikája alapján nem vagyok valid magyar. Bumm nekije. Itt bugrisföldjén, az ellenzéki szavazók ezt 10 éve érzik már a nyakukon.
aug. 5. 15:55
 7/20 anonim ***** válasza:
27%

4. Némi adalék a te boldogságodhoz is, hogy nem fizetem, mert nem vagyok magyar állampolgár.

Anyagi károk nélkül idegesíthetlek. <3

aug. 5. 15:55
 8/20 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudom, kinek mije van, de a Luca mérkőzése előtti két csaj sem nézett ki nőnek. Először azt hittem, férfiak és nők versenyét felváltva rendezik/közvetítik.
aug. 5. 15:56
 9/20 anonim ***** válasza:
52%
#5: de nincs neki.
 10/20 anonim ***** válasza:
27%
7, nekem nincs belőle anyagi károm, mivel, pont ezek miatt nem fizetek adót Magyarországon.
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!