Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerinted igazságos?

Szerinted igazságos?

Figyelt kérdés
Csak én vagyok az, aki nem ért egyet azzal, hogy a világ legszebb női közé olyanokat válasszanak be, akiknek az arca valamilyen beavatkozáson esett át, azok helyett, akik természetes szépségűek? Itt van most ez az új top 10 legszebb híres nőinek a listája, ahol Anya Taylor-Joy lett az első. Ezzel persze nincs gond, bár igaz, hogy furcsa az arca, de legalább természetes. Viszont nem értem, miért szerepelnek a listán olyanok, mint Bella Hadid, aki szerintem egyáltalán nem szép; a plasztikája sokat javított a kinézetén. Már az is vicc, hogy a "tudomány" képes volt a világ legszebb nőjének nevezni. Természetesen a mostani listát is a tudomány hozta létre.

júl. 30. 12:29
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
7 szavazat
 1/6 A kérdező kommentje:

Közben ezt találtam és nagyon igaza van.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__plasztikai-..

júl. 30. 12:34
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Egy szépségverseny (úgy általában, a szépség) nem igazság alapon megy, szóval szerintem pont annyira igazságos plasztikázott arcú nőt beválasztani, mint olyat, akin nem végeztek semmi beavatkozást.
júl. 30. 12:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Amennyire tudom, a szépészeti beavatkozások miatt ki lehet zárni versenyzőt.

Egyébkéntis a világ legszebb nője csak azt jelenti, hogy az indulók közül a zsűri őt találta legszebbnek. Teljesen szubjektív, a szépség nem mérhető.

júl. 30. 14:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Bella Hadid, mint a legszebb nők egyike?

Az a szomorú, hogy a rengeteg beavatkozás és a race swap csak rontott a megjelenésén.

Félig közel-keletiként akar kaukázusi cicababát játszani.

Szebb lenne, ha elfogadta volna a természetes vonásait.

A testvére, Gigi az anyjára ütött, teljesen más. Sokkal szebb volt Bella, amikor még semmilyen beavatkozáson nem esett át.

Az átlagnál hosszabb orr, hosszúkás arc - és?

Minden megnyilvánulása egy undorító üzenet azoknak, akik azért nem tudják elfogadni magukat, mert nem férnek bele a szőke amcsi ideálba.

júl. 30. 16:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Azokat a Hadid meg Kardashian meg hasonló nőket alapon sem értem mit futtatják, annyi pénzből még én is jól néznék ki. És még így sincsenek fasorban sem az olyanokhoz képest mint Gal Gadot vagy Emilia Clarke, akik abszolút nulla sminkben, bármi plasztika nélkül is sokkal szebbek.
júl. 30. 16:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Hiszem, hogy a természetes szépség az igazi szépség. A műtéti úton feljavított arcok irreális elvárásokat támasztanak, és rossz példát mutatnak a fiatal lányoknak.
júl. 30. 21:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!