Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek a Curtis (Körtisz)...

Szerintetek a Curtis (Körtisz) megint drogozni fog kezdeni?

#mélypont #Curtis #Körtisz #faszacsávó
2024. júl. 25. 08:00
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

5. Igazad van! 😂😂😂 🍺😉

https://www.youtube.com/watch?v=ZDO6_R_7S0Q

2024. júl. 25. 13:04
 12/22 A kérdező kommentje:
8. De beszélni jól magyar, csak ez most így alakult! 🙂
2024. júl. 25. 13:06
 13/22 A kérdező kommentje:
10. Ja hát te csóró vagy ő pedig menő sztár, ő ha kokainos fejjel beleszáll a parlamentbe akkor is menő lesz! Ha jól tudom ráadásul Fidesz szavazó is egyben!
2024. júl. 25. 13:09
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem megint kezdi, abba se hagyta, csak tartott egy kis szünetet az elvonó után. Vagy 2 hetet.
2024. júl. 25. 13:47
 15/22 A kérdező kommentje:

Az elég nagy szégyen! Haverod? Esetleg a dílere vagy?

Majesz Papa majd megint kiokítja, most egy csatornánál vannak! 🙂

2024. júl. 25. 13:59
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Curtis egy csicska.

Az igazi nagy kutyáknak a nevét se hallottad soha, mert tesznek azért hogy ne legyenek ismertek ;)

2024. júl. 25. 14:04
 17/22 Kedves Vezető ***** válasza:
100%

Nem vagyok csóró, átlag polgár.

De hozzá képest valszeg az, épp erre utaltam hogy "érdekes" ez a mérce/hogy ha Én, mint mezei ember megiszok egy sört a Piacnál a lángososnál az közterületen ivás 40 ezer, de ha egy sztár elkezd drogozni/folytatja, akkor csak úgy:

"Megint drogozik", és még jól is áll az image-é nek, aztán ha leáll (vagy legalábbis nem látványos) akkor is siker, max kap egy elterelést.

Amúgy szerintem nem állt le, annyi idő alatt nem lehet leállni, amennyit bent volt, egy komoly rehab fél év, új társaság, életmódváltás.

Esetében ez eléggé hiteltelen nekem.

2024. júl. 25. 14:08
 18/22 Kedves Vezető ***** válasza:
100%

*Szóval ha "újra drogozik" is, megint kicsit reklámba is teszi magát, és ha "leáll" azzal is.

Tököm tele, és ezt félre ne értsd, nem neked szól :), a sok ilyen hírrel', egymás beefelgetésével, ez a kritikus szidja ezt, az drogozik, amaz iszik, az a politikus azt, közbe meg egy nagy színház az egész, az emberek meg kajálják, ennyi. :)

2024. júl. 25. 14:13
 19/22 A kérdező kommentje:

Figyelj Kedves Vezető!

Nekem a haverom ráment a záróvonalra abba belekötöttek!

De ha a kokainista Körtisz elcsap mondjuk 10 embert a Kálvin téren, semmi gond!

2024. júl. 25. 14:20
 20/22 A kérdező kommentje:

Miért hagyta ott a kosárlabdázó csaja🏀👱🏽‍♀️?

Lehet hogy azt is megcsalta, kokainosan!

2024. júl. 25. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!