Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ha Azahriah utálja a fideszt,...

Ha Azahriah utálja a fideszt, miért lép fel a fullra fideszes debreceni Campus fesztiválon?

Figyelt kérdés

2024. júl. 24. 23:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Meg aztán kit érdekel, hogy egy zenész kivel szimpatizál. Te azért utalod a fideszt, mert ennek a gyereknek mi a vélemenye?
2024. júl. 26. 23:13
 12/17 anonim ***** válasza:
82%
Azért lép fel mindenhol, ahová meghívják, mert szarosra akarja magát keresni (ha eddig még nem lenne elég zsozsója). Nézz már rá! Még kis porba fingó, és máris olyan gazdag érettségi nélkül, mint más 5-6 évnyi egyetemmel, és 20 évnyi folyamatos gürcöléssel sem!
2024. júl. 28. 14:49
 13/17 anonim ***** válasza:
66%
Lehet, hogy ott fideszes a polgármester, de ettől még Azahriah nem lesz az
aug. 30. 22:10
 14/17 A kérdező kommentje:
13# A Campus fesztiválról volt szó, ami fullra fidesz érdekeltségű, több az egyetemmel és a várossal közös rendezvényt is szerveznek.
aug. 30. 22:27
 15/17 anonim ***** válasza:
65%

Jó, és?

Egy koncertnek semmi köze a politikához

aug. 31. 00:11
 16/17 anonim ***** válasza:
48%
Állami rendezvény nem feltétlenül jelenti azt, hogy a Fidesz irányítja.
szept. 25. 10:09
 17/17 anonim ***** válasza:
51%

Az egyetem fideszes és russzofil, való igaz.

Én is számításba vettem ezt is és azért sem mentem oda… De ettől még nem minden diák fideszes ott, még az NKE-n sem.

szept. 27. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!