Ha Azahriah utálja a fideszt, miért lép fel a fullra fideszes debreceni Campus fesztiválon?
Ha utálja a fideszt, akkor nagy eséllyel libarrált.
Mi a céljuk a liberráltaknak? Hergelés.
Akkor költöi kérdés, miért lép fel fideszesek elött?
6# A Campus fesztivált egy a Debreceni egyetemhez és Debrecen városához szorosan kötődő klikk rendezi Campus nonprofit kft. néven. Mind a város mind az egyetem teljes fidesz uralom alatt áll, tehát ha mondjuk a szervezők nem is fideszesek, ami kizárt, akkor is szorosan együtt kell működniük és a fideszes városvezetés és az egyetem fejeseinek érdekeit is szem előtt tartva kell rendezniük ezt a rendezvényt. De megnézheted a fő támogatok sorát is rendre ott vannak a nagy fidesz uralom alatt álló állami és Lölö kezére játszott nagy cégek. Ami biztos, hogy ez a fesztivál is arról szól, hogy egy ügyeskedő szűk körű fidesz közeli társaság akik közel állnak a városvezetéshez és az egyetemhez évről-évre gennyesre keresik magukat abból, hogy használják a város és az egyetem létesítményeit, lehúzzák több százezer fiatal megtakarított pénzét, és közben egy egész városnyi lakosnak nagyjából 200 ezer embernek kell elszenvednie a zajártalmat, a tömeget és azt, hogy nem használhatják a Nagyerdőt rendeltetésszerűen.
Egyébként felőlem csinálhatják, csak nem ezen a helyszínen, van egy csomó üresen álló terület Debrecen környékén, amelyek még csak nem is természetvédelmi területek mint a Nagyerdő, kerítsenek körbe egy bazi nagy mezőt zajvédő fallal és ott orrvérzésig tekerhetik a hangerőt, meg annyit harácsolhatnak amennyit akarnak, de miért kell nekem és még rajtam kívül 200 ezer embernek ehhez asszisztálnia?
Kérdező!
A Sziget Fesztivál Budapesten van ebből következik, hogy ellenzéki rendezvény?
Nem értek egyet az okfejtéseddel. Ráadásul ezeken a rendezvényeken minden előlkerül kivéve a politika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!