Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ha Azahriah utálja a fideszt,...

Ha Azahriah utálja a fideszt, miért lép fel a fullra fideszes debreceni Campus fesztiválon?

Figyelt kérdés

2024. júl. 24. 23:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
23%

Ha utálja a fideszt, akkor nagy eséllyel libarrált.

Mi a céljuk a liberráltaknak? Hergelés.

Akkor költöi kérdés, miért lép fel fideszesek elött?

2024. júl. 24. 23:47
 2/17 A kérdező kommentje:
3# Nem értem a logikádat. Ha Azahriah nyiltan a fidesz ellen hergel akkor miért hívja meg a fidesz a fesztiváljára? Azahriah nélkül is gennyesre keresik magukat a rendezők. Itt a kérdés az, hogy ha Azahriah tisztában van azzal, hogy ezt a fesztivált egy belső fidesz kör rendezi, tisztában van azzal, hogy az a pénz amit tőlük kap mutyiból van, eleve a város infrastruktúráját használja a fesztivál azzal, hogy a Nagyerdőn tarthatják meg, plusz a magyar fiatalokat lehúzva termelik meg a profitjukat, amiből Azahriah-t is kifizetik, akkor miért lép fel egy ilyen fesztiválon, mikor önálló koncertekből is gennyesre keresheti magát?
2024. júl. 24. 23:59
 3/17 anonim ***** válasza:
24%
Mert nem utálja a fideszt. Annál okosabb
2024. júl. 25. 00:34
 4/17 anonim válasza:
57%
Miért lenne fullra fideszes a campus fesztivál?
2024. júl. 25. 06:30
 5/17 A kérdező kommentje:

6# A Campus fesztivált egy a Debreceni egyetemhez és Debrecen városához szorosan kötődő klikk rendezi Campus nonprofit kft. néven. Mind a város mind az egyetem teljes fidesz uralom alatt áll, tehát ha mondjuk a szervezők nem is fideszesek, ami kizárt, akkor is szorosan együtt kell működniük és a fideszes városvezetés és az egyetem fejeseinek érdekeit is szem előtt tartva kell rendezniük ezt a rendezvényt. De megnézheted a fő támogatok sorát is rendre ott vannak a nagy fidesz uralom alatt álló állami és Lölö kezére játszott nagy cégek. Ami biztos, hogy ez a fesztivál is arról szól, hogy egy ügyeskedő szűk körű fidesz közeli társaság akik közel állnak a városvezetéshez és az egyetemhez évről-évre gennyesre keresik magukat abból, hogy használják a város és az egyetem létesítményeit, lehúzzák több százezer fiatal megtakarított pénzét, és közben egy egész városnyi lakosnak nagyjából 200 ezer embernek kell elszenvednie a zajártalmat, a tömeget és azt, hogy nem használhatják a Nagyerdőt rendeltetésszerűen.

Egyébként felőlem csinálhatják, csak nem ezen a helyszínen, van egy csomó üresen álló terület Debrecen környékén, amelyek még csak nem is természetvédelmi területek mint a Nagyerdő, kerítsenek körbe egy bazi nagy mezőt zajvédő fallal és ott orrvérzésig tekerhetik a hangerőt, meg annyit harácsolhatnak amennyit akarnak, de miért kell nekem és még rajtam kívül 200 ezer embernek ehhez asszisztálnia?

2024. júl. 25. 10:23
 6/17 A kérdező kommentje:
Tehát én arra következtetetek, hogy Azahriah is csak szájkaratézik amikor fideszellenes dumát nyomat és egyébként meg ugyanúgy közreműködik a fidesszel, ha pénzt lát benne mint mondjuk Majka, akit pár napja fideszesezett le.
2024. júl. 25. 10:29
 7/17 anonim válasza:
76%

Kérdező!

A Sziget Fesztivál Budapesten van ebből következik, hogy ellenzéki rendezvény?

Nem értek egyet az okfejtéseddel. Ráadásul ezeken a rendezvényeken minden előlkerül kivéve a politika.

2024. júl. 25. 10:32
 8/17 A kérdező kommentje:
7# Eleve naív feltételezés, hogy Debrecenben egy ekkora rendezvény létezhet a fidesz nélkül, de részletesen kifejtettem, hogy miért fideszes a Campus fesztivál olvasd el az 5# hozzászólásomat.
2024. júl. 25. 10:47
 9/17 anonim ***** válasza:
83%
Pénz beszél...
2024. júl. 25. 20:36
 10/17 anonim ***** válasza:
82%
Azért nem mindenki fideszes Debrecenben sem, na meg asszem pont tavaly a campuson skandálta a tömeg a "mocskos fideszt".
2024. júl. 26. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!