Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek se néz ki valami...

Szerintetek se néz ki valami jól Ariana Grande mostanában?

Figyelt kérdés

Mindig vékony volt de mintha az arca sokkal beesettebb lenne, hiába mosolyog akkor is olyan fáradtnak, meggyötörtnek tűnik. A haja is megviselődöttnek látszik.

[link]

[link]

[link]

júl. 24. 14:03
 1/7 anonim ***** válasza:
16%
ilyen ez, amikor valaki a harmincas éveit tapossa. vagy azt vártad, hogy majd örökké hamvas kis cukicsajszi marad?
júl. 24. 15:18
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Lehet a férfiáll-divat miatt tűnik ilyennek. Olyan helyekről távolítják el a zsírt az arcról, ami csak drasztikus fogyás és súlyos betegségek esetén tűnik el. Maga az eljárás is arra irányul, hogy szögletes legyen tőle az arc, és épp a kerekded, nőies arcot tünteti el.

A másik a hajszín árnyalata, a harmadik az ehhez nagyon hasonlító bőrszín, ami eddig szenesre volt barnítózva vagy szolizva. Ahhoz képest ez szintén sápadt és betegesnek tűnik.

júl. 24. 15:25
 3/7 anonim ***** válasza:
53%

Nekem néhány képen túl szőke

De amúgy jobban néz ki.

júl. 26. 00:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy a Glinda hype miatt erőlteti ezt a szőke stílust, de attól még borzalmasan áll neki, mert nem az a színtípus. Egyértelműen jobban néz ki sötét vagy ombre hajjal.

Az arcáról meg… így jár az, aki egy évtizede fillerezik, aztán amikor meggondolja magát és leáll vele, összeesik az egész feje, mint egy múmiának.

A karanténos évek alatt valamit nagyon elcsesztek az arcán. Amit még drasztikusabb és természetellenesebb beavatkozásokkal akar kompenzálni.

aug. 3. 11:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
20 évet öregít az arcán ez a platinaszőke.
aug. 3. 11:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Élő bizonyíték, hogy nem lesz szebb és tökéletesebb valaki attól, hogy csontsoványra fogy. Sőt… 🥶
aug. 3. 11:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a szőke nagyon nem az ő színe. Meg az utóbbi 1-2 évben az arca is nagyon megváltozott valamiért (feltételezem, plasztika). Nekem a dangerous woman érájában tetszett a legjobban, szerintem akkor gyönyörű volt az arca is és a teste alapján is egészségesnek tűnt. Egyszóval szerintem ott kb 2016-ban volt a legjobb formájában. Az a baj, hogy kezd egyre betegesebben sovány lenni. Persze ha egészséges, akkor nem baj, csak attól tartok, hogy lehet, hogy van mögötte valami más is, legalábbis amennyi traumán keresztül ment, nem lepődnék meg.
szept. 16. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!