Összességében mi a véleményetek Ariana Grande énekesnőről?
Figyelt kérdés
Mostanában sűrűbben szerepel a médiában, akaratlanul is belefutok róla szóló hírekbe. Szerepet kapott egy filmben, kijött az új album, olvastam, hogy talán egy új parfümje is megjelenik idén, meg volt az a pletyka is, hogy házas kollégájával kavart. Néhány régebbi számát szerettem hallgatni, de ennyi, például a parfümjei abszolút nem tetszenek.
Mint embert ugyan nem ismerjük de biztos van nektek is valamilyen kialakult véleményetek róla.
2024. júl. 11. 13:30
A kérdező szavazást indított:
Ellenszenves
Semleges, nem kedvenc de nem is irritál
Szimpatikus
Nem tudom ki ő
25 szavazat
1/9 anonim válasza:
Én nagyon szerettem mióta kijött a my everything albuma de azóta nagyon megutáltam. Főleg az egész ethanos sztori miatt
2/9 anonim válasza:
Nem követem a munkásságát, de még így is tudom hogy egy emberi selejt. Most tekintsünk el attól hogy a kollégái és alkalmazottai azt mondják rá hogy beképzelt paraszt, mert az vagy igaz vagy nem. De már nem tudom hányadik házasságot teszi tönkre, állandóan házas emberekkel kavar (na meg ő is "serial cheater). És ott van a fánkos eset is, amikor viccből végignyalogatta a kirakott fánkokat valami büfében, a CCTV vette fel. Botrányból botrányba keveredik, és hiába nem érdekel a nő, még én is hallottam ezekről, mert akarva akaratlanul néha belebotlok cikkekbe. Interjúkban játsza a cuki kislányt, amúgy meg egy selejt. Nekem nagyon ellenszenves, olyan Jada Smith és Amber Heard szintű a csaj.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, erről olvastam én is, hogy sokszor foglalt férfiakkal jött össze.
2024. júl. 11. 13:51
4/9 anonim válasza:
Emberileg undorítónak találom, a zenéjét nagy átlagban nem szeretem (1-2 száma jön csak be), csak szexuálisan érdekes, értsd: megdugnám, de ennyi. Semmi más pozitívumot nem tudok mondani róla.
5/9 anonim válasza:
Szeretem a zenéjét, szívesen hallgatom. Hogy ő milyen személyesen, nem tudhatom, mert nem ismerem. Amit pletykálnak róla, az számomra nem releváns. Az, hogy milyen kapcsolatai vannak, voltak, az ő dolga. Hogy szétszedi a házasságokat. A mai napig nem képesek emberek felfogni, hogy egy házasság tönkremenéséhez 2 ember kell. Nem kéne egyedül a nőt vádolni, mert a pasik ennyire gyenge jellemek...
6/9 A kérdező kommentje:
Tényleg minden nap van valami hír, de ez eléggé durva:
Kicsit gyomorforgató. Az egyik áldozat édesanyja is reagált, szerinte Ariana nincs teljesen rendben fejben.
2024. júl. 12. 15:02
7/9 anonim válasza:
4 Emberileg undorítónak találod, de megdugnád, mondjuk nálad biztos nem undorítóbb :D
A hányást is meg szoktad enni, ha kidíszítik?
8/9 anonim válasza:
Kb 12-13 évesen odáig voltam érte. A zenéjét még most is szeretem, szívesen hallgatom. A hangja csodálatos. A parfümjeit mindig is szerettem, csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti az édes, gyümölcsös, cukros illatokat. Emberileg nem tudok nyilatkozni róla, mert nem ismerem személyesen. Nem tartom szép dolognak hogy tönkretett egy házasságot, de én nem tudom hogy az csak pletyka e vagy sem, úgyhogy nem ítélem meg ez miatt. Az új kinézete annyira nem tetszik, de az ő teste, ő dönti el hogy mit csinál vele. Bár, szerintem 2015-16 környékén volt a legszebb. Az új öltözködési stílusa nagyon szép. Úgy alapból szerintem egész jó énekes, de nyilván nem mindenkinek tetszik, amivel nincs semmi baj.
9/9 anonim válasza:
Tehetséges és a személyisége is bejött, aranyos lány de valahogy az utóbb időben már nem kedvelem annyira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!