Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Összességében mi a véleményete...

Összességében mi a véleményetek Ariana Grande énekesnőről?

Figyelt kérdés

Mostanában sűrűbben szerepel a médiában, akaratlanul is belefutok róla szóló hírekbe. Szerepet kapott egy filmben, kijött az új album, olvastam, hogy talán egy új parfümje is megjelenik idén, meg volt az a pletyka is, hogy házas kollégájával kavart. Néhány régebbi számát szerettem hallgatni, de ennyi, például a parfümjei abszolút nem tetszenek.

Mint embert ugyan nem ismerjük de biztos van nektek is valamilyen kialakult véleményetek róla.

júl. 11. 13:30
A kérdező szavazást indított:
Ellenszenves
Semleges, nem kedvenc de nem is irritál
Szimpatikus
Nem tudom ki ő
21 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szerettem mióta kijött a my everything albuma de azóta nagyon megutáltam. Főleg az egész ethanos sztori miatt
júl. 11. 13:39
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem követem a munkásságát, de még így is tudom hogy egy emberi selejt. Most tekintsünk el attól hogy a kollégái és alkalmazottai azt mondják rá hogy beképzelt paraszt, mert az vagy igaz vagy nem. De már nem tudom hányadik házasságot teszi tönkre, állandóan házas emberekkel kavar (na meg ő is "serial cheater). És ott van a fánkos eset is, amikor viccből végignyalogatta a kirakott fánkokat valami büfében, a CCTV vette fel. Botrányból botrányba keveredik, és hiába nem érdekel a nő, még én is hallottam ezekről, mert akarva akaratlanul néha belebotlok cikkekbe. Interjúkban játsza a cuki kislányt, amúgy meg egy selejt. Nekem nagyon ellenszenves, olyan Jada Smith és Amber Heard szintű a csaj.
júl. 11. 13:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, erről olvastam én is, hogy sokszor foglalt férfiakkal jött össze.
júl. 11. 13:51
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Emberileg undorítónak találom, a zenéjét nagy átlagban nem szeretem (1-2 száma jön csak be), csak szexuálisan érdekes, értsd: megdugnám, de ennyi. Semmi más pozitívumot nem tudok mondani róla.
júl. 11. 14:26
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Szeretem a zenéjét, szívesen hallgatom. Hogy ő milyen személyesen, nem tudhatom, mert nem ismerem. Amit pletykálnak róla, az számomra nem releváns. Az, hogy milyen kapcsolatai vannak, voltak, az ő dolga. Hogy szétszedi a házasságokat. A mai napig nem képesek emberek felfogni, hogy egy házasság tönkremenéséhez 2 ember kell. Nem kéne egyedül a nőt vádolni, mert a pasik ennyire gyenge jellemek...
júl. 11. 14:34
 6/7 A kérdező kommentje:

Tényleg minden nap van valami hír, de ez eléggé durva:

[link]

Kicsit gyomorforgató. Az egyik áldozat édesanyja is reagált, szerinte Ariana nincs teljesen rendben fejben.

júl. 12. 15:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

4 Emberileg undorítónak találod, de megdugnád, mondjuk nálad biztos nem undorítóbb :D

A hányást is meg szoktad enni, ha kidíszítik?

júl. 16. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!