Voksán Virág feketén vagy világosabb hajjal szebb, szexibb?
Figyelt kérdés
Nekem ő mindig feketén volt jegyezve, meglepett hogy változtatott rajta. Szerintem a fekete az igazi neki, de most se csúnya. Szerintetek?
2024. jún. 27. 22:07
1/10 anonim válasza:
Nekem jobban bejön ezzel az új színnel! De ő mindenhogy...
2/10 anonim válasza:
Fekete hajjal még műanyagabb hatást kelt, világossal egy fokkal emberibb.
3/10 Kedves Vezető válasza:
A Fekete hajjal volt az igazi qrvás dög sztm. De nyílván ahogy öregszik, finomodik abból amiből tud.
4/10 anonim válasza:
Egyikkel sem tetszik, plasztik műnő.
5/10 anonim válasza:
Borzalmasan elcseszte az arcát az utóbbi években. Rá se lehet már ismerni a régi önmagára. Gyerekeket lehet vele riogatni.
6/10 anonim válasza:
Talán feketén jobban tetszett, bár ha ilyen teste van majdnem mindegy. Nagyon szexi nő, 2 gyerkőc után is!😍
7/10 anonim válasza:
Feketén jobb volt. Viszont szomorú, hogy mit művelt magával, az a sok plasztika teljesen műnővé tette.
Persze, ha ő elégedett magával, akkor az a lényeg.
9/10 anonim válasza:
Egyik sem
Tipik ostoba műnő aki befekszik mindenkinek
10/10 anonim válasza:
Imádom ezt a nőt lehet bármilyen színű haja gyönyörű!🤤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!