Lányok, nők! Nektek bejön Magyar Péter? Kort is írjatok légyszi!
Figyelt kérdés
Össze is jönnétek vele?jún. 25. 17:33
21/28 anonim válasza:
#20: Ezt bízd rám, te pedig foglalkozz saját magaddal, illetve a te gyerekeddel. Bár egy felnőtt embernek nemigen fogod tudni megszabni, hogy mit csináljon. Megpróbálhatod, de esélyes, hogy annál inkább ellenáll.
23/28 anonim válasza:
Nagyon nem! Vézna, alacsony, erőszakos természetű amit az elmúlt fél évben megtudhattunk róla...Előbb kéne inkább Kari Geri vagy a Vitézy mint ő...
25/28 anonim válasza:
Csúnya és nagyon unszimpatikus! Semmiképpen!
37
26/28 anonim válasza:
Hogy láthatja bárki is jóképűnek? Nyálas surmó mókus feje van, semmi férfiasság nincs benne! Látszik rajta, hogy egy öntelt, beképzelt, belpesti pöcs. 24/L
27/28 anonim válasza:
Nekem eléggé az esetem, össze is jönnék vele. Ennyi, kimondtam, lehet lepontozni. 24/N
(nem, nem vagyok troll, sem golddigger, nem szorulok rá senkire)
28/28 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!