Ellenzéki vagyok és utálom a Fideszt, viszont nagyon bejön Szentkirályi Alexandra. Ez normális dolog?
Figyelt kérdés
Vagy ez inkább paradoxon? Nagyon tetszik.2024. jún. 13. 01:52
11/17 anonim válasza:
Persze, hogy normális. Szandi szép nő, sőt a korosztályában (30-asok) messze az egyik legjobb csaj.
12/17 anonim válasza:
Normális.
Nekem kicsit más az ízlésem, nekem Varga Judit jött be, meg Szabó Tünde sportügyi államtitkár (róla készültek régen Playboy-os képek, érdemes rákeresni!). Pedig szintén ellenzéki vagyok.
13/17 anonim válasza:
Én fideszes vagyok és Lendvai Ildikóra gerjedek
14/17 anonim válasza:
Nincs ezzel baj, én KDNP-sként sose utasítanám vissza ha bekopogna hozzám este pl. Dúró Dóra, Demeter Márta vagy Szabó Timi :3
15/17 anonim válasza:
Ilyen hülye kérdést feltenni. Már hogyne lenne normális, hogy bejön neked egy nő. Kit érdekel az hogy ellenzék, vagy fidesz?
Majd pont azért normálatlan kifejezni hogy tetszik, mert fideszes. Komoly. Xd
16/17 NTBS válasza:
Mivel ember vagy, nincs vele semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!