szerintem nagyon aranyosak és felszabadultak, imádnivalóak! Tök jó a sztorijuk, hogy hogyan ismerkedtek meg. Pl mennyire vagány már, hogy Travis egy éve még táncolt a Love storyra, aztán meg kövi superbowl afteren meg már Taylorral énekli...:D Mint egy romantikus könyv/film. Szerintem mókásak, Travis nagyon vicces, tök jó, ahogy folyton nyíltan támogatják egymást, és mintha nem is érdekelné őket a nyilvánosság, amit lehetetlen elkerülniük, csak élni akarják az életüket, kamerák ide vagy oda. Látszik, hogy imádják egymást, tök cukik. Menő volt Travis Eras tour kameója is.
De egyébként az égvilágon semmi közünk nincs hozzá, nem értem, ki mit gondol magáról, hogy megtudja mondani, ki kihez passzolt jobban és kivel kellene lennie... Nem ismerjük őket, bro:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!