Mit gondoltok Szörényi Levente véleményéről, miszerint a világbolsevizmus nyugatról érkezik és Orbán Viktor veszélynek van kitéve ezáltal?
Figyelt kérdés
márc. 8. 17:20
1/9 Bferike válasza:
Van olyan, hogy valaki vénségére begolyózik.
2/9 anonim válasza:
Valóban onnan érkezik, a woke és a fenntarthatóság bőrébe bújva.
De Orbán ezáltal semmilyen veszélynek nincs kitéve, ha nagyon akarnak tőle valamit, lefizetik.
3/9 anonim válasza:
#1: Van bizony! Joe Biden az élő példa rá. :D
4/9 anonim válasza:
Szegény Levente vénségére totál meghülyült!
Vannak még így egy páran: Orbán, Nagy Feró, Szikora stb. stb.
Kár értük, de jobb lenne ha már csak sört innának, és nem beszélnének hülyeségeket!
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
szerintem kicsit bekattant. Elég szomorú, hogy ez lett abból az emberből, aki anno az István, a királyt írta...
7/9 anonim válasza:
A politika a zsenikből is hülyét csinál!
8/9 anonim válasza:
Hát, abban egyetértünk, hogy sok emberben van egy elfogult Nyugat imádat, ami alapján azt hiszik, (sokáig én is így hittem) hogy tőlünk Nyugatabbra mindenki az igazságért küzd és kevésbé korrupt. Ehhez képest nagyon durván a pénz irányít nagyon sok mindent. És igen, el tudom képzelni, hogy nagy hatalmú embereknek megéri, hogy mindenféle ideológiai vitákkal, küzdelmekkel lekössenek bennünket, s addig sem róluk, az ő hatalmuknak a korlátozásáról beszélgetünk/egyeztetünk, hanem elvagyunk egymás utálatával, hogy ki a jobboldali veszély, ki a óvodás átműtő genderes. Ezért vagyunk nagy bajban, mert bedőlünk ezeknek a tereléseknek.
9/9 anonim válasza:
Szeretem/szerettem a zenéjét - és nem is kicsit - de ezzel mára vége is.
Szegény totál meghülyült - nem tehet róla.
Kár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!