Brie Larsont mi teszi ennyire vonzóvá a férfiak számára?
Figyelt kérdés
Van benne valami plusz, de vajon mi az? Mitől lesz neki ilyen kisugárzása, vonzereje?máj. 29. 00:41
1/5 anonim válasza:
Ezt honnan gondolod, hogy vonzó a férfiak számára? Nekem egyáltalán nem jön be, se a külseje, se a kisugárzása, se semmilye.
3/5 anonim válasza:
Szerintem a szép szemei miatt, imádom!
4/5 anonim válasza:
Mint nő, nem kifejezetten tetszik. A Marvel kapitányban viszont helyesen, jópofán, kedvesen, viccesen játszott. Nem is értem, hogy miért kapott olyan rossz kritikát az a film, én bírom, leginkább miatta, az ő játéka miatt jó.
50f
5/5 anonim válasza:
Szabályos, szimmetrikus arca van. Szőke haj, kék szem és sportos, kecses alakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!