Mi Azahriah sikerének a titka?
Azt hiszem, túlzás nélkül állíthatom, hogy Azahriah médiatörténelmet írt, és minden idők legnépszerűbb magyar előadója lett. Mindenkit, aki előtte volt, túlszárnyalt.
Azt azonban nem értem, mi az oka ennek a nagy sikernek. Belehallgattam a zenéibe, azt elismerem, hogy nagyon egyedi hangzása van, de nekem nem tetszik. Tegyük hozzá: egyetlen mai magyar előadó sem tetszik. Csak azok tucatzenét gyártanak, Azahriah meg különlegeset, de ezzel meg is szűnik számomra a többiek és Azahria közötti különbség. Talán a személye lenne az, amivel ennyi embert vonzz? Az ugyanis tény és való, hogy értelmes ember, habár én még így sem tudnék érte rajongani. Mondjuk nem is vagyok a korosztálya, én a 30-es éveimben járok, ő huszonéves.
Bár ettől még tetszhetne, mert Billie Eilish a "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" albumával megfogott, szóval elméletileg vevő vagyok a Z generáció dalaira is. 😅
Látom, nem érted. A véleményemet nem fogadod el, pedig nem is Neked írom, nem is Rólad szól. Én elfogadom a Te véleményed, még amiket rólam írsz is.
Látom, azt sem fogadod el, hogy nem iszok. Te egy fiatal kis hölgy lehetsz szerintem. Ja és más a vélemény elfogadás, és az egyetértés. Elfogadom a másik véleményét, csupán nem értek vele egyet. Szabad véleménynyilvánítási jogunk van.
25:
Amúgy, válaszoltál már Te érdemlegesen a kérdésre, vagy csak az eddigi válaszolókat nyaggatod, mert képtelen vagy elfogadni más véleményét?
Mert én már válaszoltam. Írj te is valami érdemlegeset, hogy mi azi sikerének a titka-
ahelyett hogy másokat sértegetsz, vagy ez nem megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!