Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi Azahriah sikerének a titka?

Mi Azahriah sikerének a titka?

Figyelt kérdés

Azt hiszem, túlzás nélkül állíthatom, hogy Azahriah médiatörténelmet írt, és minden idők legnépszerűbb magyar előadója lett. Mindenkit, aki előtte volt, túlszárnyalt.

Azt azonban nem értem, mi az oka ennek a nagy sikernek. Belehallgattam a zenéibe, azt elismerem, hogy nagyon egyedi hangzása van, de nekem nem tetszik. Tegyük hozzá: egyetlen mai magyar előadó sem tetszik. Csak azok tucatzenét gyártanak, Azahriah meg különlegeset, de ezzel meg is szűnik számomra a többiek és Azahria közötti különbség. Talán a személye lenne az, amivel ennyi embert vonzz? Az ugyanis tény és való, hogy értelmes ember, habár én még így sem tudnék érte rajongani. Mondjuk nem is vagyok a korosztálya, én a 30-es éveimben járok, ő huszonéves.

Bár ettől még tetszhetne, mert Billie Eilish a "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" albumával megfogott, szóval elméletileg vevő vagyok a Z generáció dalaira is. 😅

2024. máj. 26. 22:05
1 2 3
 21/23 Tatyó ***** válasza:
60%

Látom, nem érted. A véleményemet nem fogadod el, pedig nem is Neked írom, nem is Rólad szól. Én elfogadom a Te véleményed, még amiket rólam írsz is.

Látom, azt sem fogadod el, hogy nem iszok. Te egy fiatal kis hölgy lehetsz szerintem. Ja és más a vélemény elfogadás, és az egyetértés. Elfogadom a másik véleményét, csupán nem értek vele egyet. Szabad véleménynyilvánítási jogunk van.

2024. jún. 9. 13:20
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Több helyen is mellé lőttél... 25 vagyok egyrészt másrészt nem nő...
2024. jún. 9. 14:35
 23/23 Tatyó ***** válasza:
73%

25:

Amúgy, válaszoltál már Te érdemlegesen a kérdésre, vagy csak az eddigi válaszolókat nyaggatod, mert képtelen vagy elfogadni más véleményét?

Mert én már válaszoltam. Írj te is valami érdemlegeset, hogy mi azi sikerének a titka-

ahelyett hogy másokat sértegetsz, vagy ez nem megy?

2024. jún. 9. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!