Mi Azahriah sikerének a titka?
Azt hiszem, túlzás nélkül állíthatom, hogy Azahriah médiatörténelmet írt, és minden idők legnépszerűbb magyar előadója lett. Mindenkit, aki előtte volt, túlszárnyalt.
Azt azonban nem értem, mi az oka ennek a nagy sikernek. Belehallgattam a zenéibe, azt elismerem, hogy nagyon egyedi hangzása van, de nekem nem tetszik. Tegyük hozzá: egyetlen mai magyar előadó sem tetszik. Csak azok tucatzenét gyártanak, Azahriah meg különlegeset, de ezzel meg is szűnik számomra a többiek és Azahria közötti különbség. Talán a személye lenne az, amivel ennyi embert vonzz? Az ugyanis tény és való, hogy értelmes ember, habár én még így sem tudnék érte rajongani. Mondjuk nem is vagyok a korosztálya, én a 30-es éveimben járok, ő huszonéves.
Bár ettől még tetszhetne, mert Billie Eilish a "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" albumával megfogott, szóval elméletileg vevő vagyok a Z generáció dalaira is. 😅
"Az ugyanis tény és való, hogy értelmes ember" :D
Egy értelmes ember nem csinál magának akkora nyilvános támadási felületet, mint ez a toitoi warriah...
15:
Én Rád semmiféle megjegyzést nem tettem, kettőnk közt ez lényeges különbség. Hogy én mit csináltam volna?
1: ha van barátnőm, akkor nem csalom meg pl
2: ha nincs barátnőm, akkor nem egy nyilvános retyó mögött fogom ezt tenni a hölggyel, mert minden lehetőségem adott lenne, hogy ezt kulturáltabb körülmények közt tegyem, úgy-e?
3: ha már egyszer örömömet leltem a hölgyben, nyilvánosan nem fogom őt megalázni.
Ezeket csak egy hulladék követi el, és csakis hulladékok tudnak ezzel egyet érteni Te kedves...
17:
nézd, nem csak ezt írtam lásd: 11
De Te csak azt látod meg, amibe képességed szerint bele tudsz kötni -sikertelenül :D
1: nem vagyok sose részeg, de ezzel az erővel a részegség mindenre is mentség Neked.
2: ezek nem évülnek el, ez egy jellemet prezentáló megnyilvánulás.
Nézd, kb úgy fröcsögöm a semmit mint Te és ő.
Te nagyon naiv lehetsz, ha ezeket a megbánós dolgokat konkrétan beveszed.
A részegséget hagyjuk, látom Te el sem tudsz olyat képzelni, hogy valaki abszolút nem fogyaszt alkoholt :D saját-testsúlyos edzés nem szereti a piát.
Nem utálom B. Atillát vele semmi bajom, azt sem tudom ki ő -mint ahogy Te sem. Amit látsz, az egy felépített, gyártott karakter, pont Nektek, az "igényeitekre" szabva. A probléma akkor van, amikor a népszerűségét felhasználják egyéb célokra is, amibe most jobban nem megyek bele.
Olvasd vissza amiket írtál, és amiket én írtam, és vonjál le következtetést:
-nekem csak azival van bajom, nem Veled, de te mégis engem támadsz.
Csupán ennyi a probléma lényege.Ezt hívják agymosásnak.
19:
De ráérek...:D
ezt írod nekem:
"Krva nagy közhely de ha nem tetszik akkor fsznak foglalkozol vele?"
Akkor Te miért foglalkozol a hozzászólásaimmal, ha nem tetszik? :D
ugyanaz működik Benned is mint bennem, csak Te ezt még nem látod át, nem fogadod el másban...:D
22# A különbség kettőnk közt, hogy én igenis elfogadom, hogy neked nem tetszik, amit csinál azt nem fogadom el, hogy ahogyan ezt megnyilvánítod...
Saját testsúlyos edzés. Bát bszki több ilyen embert ismerek és jé van úgy, hogy isznak... És tudod semmi problémájuk nem adódik belőle, ami érintené az edzésüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!