Justin Bieber - ehhez mit szóltok?
Eddig nem értettem, miért piszkálják ... vagy csak az irigységnek tudtam be, na de amit most láttam, az már durva :)))
Nem igazán követem,h mi van vele. De ez...
Tudod mi a vicces? Az,h ennek láttára is egy halom tinilány fog "olvadozni"... Én inkább ezt tartom borzasztóbbnak.
hát lehet ....
Pedig a cikk is arról szól, hogy azért ez már durva, hogy ennyire kifessék meg kirúzsozzák ... hát ha a tinilányok ettől is olvadoznak, az "király".
A napokban olvastam egy cikket, hogy lányoknak "Justin Bieber rúzskészlet" került piacra és szinte soha nem látott mértékben kapkodják a tinilányok azt is. Az ész megáll ...
de valljuk meg, van ebben valami genetika is ..
pl. 50 éve sokkal szőrösebbek voltak a férfiak, ma pedig egy 18 körüli srácon alig van szőr, és azt a keveset is természetesen esztétikai megfontolásból leszedi magáról, na de sorolhatnám, hogy magasabbak, vékonyabb alkatúak, sokkal finomabb vonásúak (legalábbis a többség), szóval itt valaminek lenni kell a háttérben, nem olyan egyszerű ez h fúj bu.i és kész ...
Látam ezt a képet, és akkor nem volt kifestve.
Photoshop!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!