Van olyan videó, amikor Csecse Attila coming outolt vagy ahol egyértelműen felvállalta a homoszexualitását?
Én nem láttam már évek óta a videóit, most láttam egy viszonylag újabbat és meglepett hogy már nem titkolja, hiszen ez egy house tour volt és szerepel benne a párja is akivel együtt él (aki férfi) és az a rész lepett meg hogy a hálószobát is megmutatta, ahol csak egy franciaágy van.
Szóval már nem titkolja a dolgot, de kiváncsi vagyok, hogy volt e olyan videó, ahol erről beszélt is…?
Pont annak a house tour videónak az alcíme valami olyasmi, hogy “amire vártatok”.
Gondolom, ezzel az “együtt vagytok?”, “meleg vagy?” kérdéseket akarta megválaszolni úgy, hogy nyíltan nem coming outolt.
#2.
Valóban volt már egy ilyen is. De az egyel régebbi albérletük, amikor írtam a kérdést azt még nem láttam… Azóta van egy újabb, az új lakásról, ahol még egyértelműbb hogy melegek.
Amúgy amennyire nem akar beszélni erről a témáról (végülis az Ő dolga, ez nem gond), annál többet clickbaitel ilyen utalásokkal, ami már picit problémás szerintem .
Nehéz dolog ez. Én biszex vagyok, és életem első coming outja után hetekig lelki beteg voltam. Pedig nem is családtagnak mondtam el, és nem is tanúsított ellenséges magatartást utána.
Új volt, hogy végre ki mertem mondani, amit mindig is éreztem.
Hát aha így 10 év után felvállalta, meg másfél év kőkemény tagadás után végre azt is beismerte, hogy Bencével van együtt :D
Nem az a gáz, hogy nem volt coming out videója, hanem ahogy minden erejével tagadta, titkolta a szerelmét. Nem hiszem el, hogy Bencének ez nem esett rosszul. Egész videós karrierje során heteronak próbálta beállítani magát, direkt arra játszott, hogy a nézők összehozzák őt Viszkokkal, Pollával, Inezzel, akárkivel, miközben akkor is valami Gábor nevű csávóval volt együtt kb 5 évig. Aztán összejött Bencével és gőzerővel tagadta. Sokan rájöttek már, kérdezték pl, hogy vele volt e nyaralni, azt mondta, hogy nem, pedig de. Ha valaki meleg vagy kommentet írt már törölve/bannolva lett. Kivágta a videóiból, ha Bence beleszólt (picit lehetett csak hallani az első hangot, amit kiadott). Maris videójában bezzeg rendesen benne volt. Posztolt Bence képeket, amikor baráti talin voltak és jól elrejtve, kb negyedik képként kitett egy közöset, amire Attila megkérte, hogy azt írja címnek, hogy "friends and fun". De amúgy ezenkívül az összes csoportképen a lehető legtávolabb állt tőle, nehogy kiderüljön, hogy meleg, mert akkor összedől a világ... A nézők 90%-a elfogadja, az a maradék 10% aki homofóbkodik mehet a tiltásokba nyugodtan, csak Atika fél, hogyha nyíltan vállalja, akkor kiszeret belőle az a néhány 10 éves kislány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!