Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Van olyan videó, amikor...

Van olyan videó, amikor Csecse Attila coming outolt vagy ahol egyértelműen felvállalta a homoszexualitását?

Figyelt kérdés

Én nem láttam már évek óta a videóit, most láttam egy viszonylag újabbat és meglepett hogy már nem titkolja, hiszen ez egy house tour volt és szerepel benne a párja is akivel együtt él (aki férfi) és az a rész lepett meg hogy a hálószobát is megmutatta, ahol csak egy franciaágy van.

Szóval már nem titkolja a dolgot, de kiváncsi vagyok, hogy volt e olyan videó, ahol erről beszélt is…?

máj. 10. 00:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A klasszikus sajtóközleményes közhellyel: nem cáfolta, de nem is erősítette meg. Össze tudja rakni a néző is amit lát, de nem beszél róla direkt módon.
máj. 10. 07:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Pont annak a house tour videónak az alcíme valami olyasmi, hogy “amire vártatok”.

Gondolom, ezzel az “együtt vagytok?”, “meleg vagy?” kérdéseket akarta megválaszolni úgy, hogy nyíltan nem coming outolt.

máj. 10. 14:12
 3/9 A kérdező kommentje:

#2.

Valóban volt már egy ilyen is. De az egyel régebbi albérletük, amikor írtam a kérdést azt még nem láttam… Azóta van egy újabb, az új lakásról, ahol még egyértelműbb hogy melegek.

Amúgy amennyire nem akar beszélni erről a témáról (végülis az Ő dolga, ez nem gond), annál többet clickbaitel ilyen utalásokkal, ami már picit problémás szerintem .

máj. 10. 16:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a probléma, hogy aki itthon nyíltan felvállalja, és netán ismert, mindenféle politikai konspirációba belekeverik, meg onnantól kezdve úgy beszélnek róla, mintha a melegsége lenne az egyetlen tulajdonsága. Szerintem el akarja kerülni ezt.
máj. 10. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz dolog ez. Én biszex vagyok, és életem első coming outja után hetekig lelki beteg voltam. Pedig nem is családtagnak mondtam el, és nem is tanúsított ellenséges magatartást utána.

Új volt, hogy végre ki mertem mondani, amit mindig is éreztem.

máj. 10. 17:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az elég nagy döntés, hogy a követőivel megossza ezt, jól meg kell gondolnia. Ha el jön az ideje elmondja, ha nem akkor nem. Aki nézi az instáját meg nézi a videóit annak egyértelmű. Sok nőies színű ruhát hord, együtt lakik egy szintén melegnek mondható pasival, és a hangjából is rá lehet jönni. Bence instájan is van pár közös kép aminek a leírásában szivecske van.
máj. 11. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondta, de valamennyire mutatta. Ő inkább a "show, don't tell" módszert választotta, melyben nem beszél róla, de legalább a párját már sok mindenbe bevonja. Ő szavak nélkül mutatja szerintem a szexualitását, és én ezt teljes mértékben tiszteletben tartom. Nem szükséges a coming out minden esetben, néha csak maga a körülmény már sok mindent elárul. Gondolom nála ez a coming out, nem szavakkal, de egyértelmű jelekkel mutatta ki, és emiatt nem szabad szerintem elitélni. Meg amúgy is mindenki dolga mikor coming out-ol, vagy hogy valaha coming out-olni fog-e. Én aszexuális vagyok (mellette aromantikus gyanús is, egyik nem iránt sem éreztem eddig vonzalmat, szerelmet), és én sem tervezek coming out-olni így publikusan családomnak meg senkinek sem mivel nekem teljesen felesleges is. Inkább majd látja mindenki, meg amúgy sem a szexualitása határozza meg az embert.
júl. 27. 16:25
 8/9 anonim ***** válasza:
És mielőtt bárki mondaná hogy biztos még nagyon fiatal vagyok és majd biztos fogok valakit találni: Lassan 24 leszek már :D előző válasz voltam.
júl. 27. 16:27
 9/9 anonim válasza:

Hát aha így 10 év után felvállalta, meg másfél év kőkemény tagadás után végre azt is beismerte, hogy Bencével van együtt :D

Nem az a gáz, hogy nem volt coming out videója, hanem ahogy minden erejével tagadta, titkolta a szerelmét. Nem hiszem el, hogy Bencének ez nem esett rosszul. Egész videós karrierje során heteronak próbálta beállítani magát, direkt arra játszott, hogy a nézők összehozzák őt Viszkokkal, Pollával, Inezzel, akárkivel, miközben akkor is valami Gábor nevű csávóval volt együtt kb 5 évig. Aztán összejött Bencével és gőzerővel tagadta. Sokan rájöttek már, kérdezték pl, hogy vele volt e nyaralni, azt mondta, hogy nem, pedig de. Ha valaki meleg vagy kommentet írt már törölve/bannolva lett. Kivágta a videóiból, ha Bence beleszólt (picit lehetett csak hallani az első hangot, amit kiadott). Maris videójában bezzeg rendesen benne volt. Posztolt Bence képeket, amikor baráti talin voltak és jól elrejtve, kb negyedik képként kitett egy közöset, amire Attila megkérte, hogy azt írja címnek, hogy "friends and fun". De amúgy ezenkívül az összes csoportképen a lehető legtávolabb állt tőle, nehogy kiderüljön, hogy meleg, mert akkor összedől a világ... A nézők 90%-a elfogadja, az a maradék 10% aki homofóbkodik mehet a tiltásokba nyugodtan, csak Atika fél, hogyha nyíltan vállalja, akkor kiszeret belőle az a néhány 10 éves kislány...

nov. 23. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!