A 444-en miért olyan képet kell közölni Karsai Dániel alkotmányjogászról, ahol félig látszik a pénisze?
Le lehet nyugodtan pontozni, de én nem szégyelem az ALS beteg Dr. Karsai Dániel Alkotmányjogászt, hogy fel merte vállalni saját akaratában a gyengeségét férfi létére, amit nem monden férfi mert felvállalni.
Mert nem tehet róla, hogy ALS beteg lett. És a pelenka viselés nem csak 0-3 éves korosztály számára van, hanem speciális igényű nagyobb gyermekektől a speciális igényű felnőttekig.
Nekem feltűnt egy dolog benne, nagy valószinű az ALS betegsége előtt szerintem születése óta enyhe mértékben Asperger szindrómás lehet. Mindig ragaszkodik a gyermekori kedvencéhez, a plüss majmokhoz amikor egészséges volt akkor láttam, akkor enyhén fészkelődött a székben amikor interjút adott.
Meg a Lego modelljéhez ragaszkodik. Mig az egyik interjújában láttam régi fotókat a nappalijának a falán. És a fotókon rajta volt régi bankjegy régi szinházi belépőjegy. Meg a haverjaival lévő szórakozás de egy nő nem volt rajta a fotóján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!