MC Isti tényleg szűz?
Milyen szűz? Milyen szűz?
A legkomolyabb nőzésekbe van benne mindig, csak nem flexel vele...
Szerintem valószínűleg nem szűz, csak a szerencsétlen megnyilvánulásaival még egy lapáttal rá tesz erre a pletykára, ami a kommentek között terjed…
Igazából volt egy videó, amikor vmi hatvanas nyanyának az ágyán ült és németül kommunikáltak, miért lett volna egy random ilyen lakásban? Nagyon mutogatta ezt a nőt a bejelentkezése elején, szerintem vmi öreg prosti volt németben.
Az mondjuk egy érdekes dolog, hogy a homoszexualitás, főleg dominanciából nagyon gyakran szóba kerül Pityesznél, van 2-3 olyan története amit állít, hogy igaz, ahol gyakorlatilag férfiakat erőszakolt meg (valószínűleg nem igaz történetek :D).
A kakifétise viszont nagyon egyértelmű már, ilyen jellegű fétis gyakran azoknál jelentkezik, akik félig vagy tejesen impotensek, de libidójuk az van/lenne…
Meg szedi folyton ezeket a random potencianövelőket, meg kamu pénisz növelő szereket.
Illetve az utóbbi időben az is többször említésre került Isti által, hogy fekete, rohadt, elhalt pénisze van “mert annyit használta”, ebből lehet hogy annyi igaz, hogy vmi komoly vérkeringési zavar ütötte fel a fejét intim tájékon…
Szóval lehet, hogy szűz, ha esetleg gyakorlatilag képtelen a szexre, de az sem biztos hogy az mindig úgy volt.
Meg amúgy az Isti, nem annyira fogyatékos mint mutatja, a szíve mélyén Ő is tudja, hogy nagyon gáz amit csinál, csak hát így tud megélni munka nélkül… Emiatt viszont kognitív disszonancia van rendesen és ha minden rendben is lenne a szerszámával, szerintem mostmár jelenlegi formájában, akkor sem merne nőkkel kezdeni. De ki tudja, hogy mi volt régen… Szerintem párszor azért qrvázott.
Illetve az utóbbi időben az is többször említésre került Isti által, hogy fekete, rohadt, elhalt pénisze van “mert annyit használta” XDDDDDD
Egy ilyen lájv részletet valahol meg lehet tekinteni? Cserusz.
Sziasztok, nagy kérdés hogy mi. Nem sok szexuális tapasztalata van az tény, pl fogalma sincs hány "lyuk" van egy nőn...és kifejezetten undorodik a női nemi szervtől....(több videóban beszél erről).
Szűz...hát komoly kapcsolata nem volt, szexelt e, szerintem nem, csak próbálkozott és nem jött neki össze, vagy tényleg valami büdös rusnya némber miatt vagy ő nem tudott teljesíteni. Ezzel a kinézettel, szellemi szinttel normális nőnek sosem fog kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!