MC Isti tényleg szűz?
Figyelt kérdés
Annyiszor láttam,hogy szűznek nevezik.Ezt csak viccből mondják vagy tényleg kiderült róla?Azt a videót ne vegyük most figyelembe,kérlek,ahol egy lány kérdez tőle a női testtel kapcsolatban...engem az érdekel,hogy be vallotta-e vagy bármi...2024. ápr. 23. 19:25
1/15 anonim válasza:
Te kinézed belőle hogy egy nő akár kisujjal is hozzáérne?
2/15 A kérdező kommentje:
Igen,mert más trash videósok is lefeküdtek már mással..pl.herby,szabina.
2024. ápr. 23. 20:34
3/15 PMC Wagner válasza:
Kétlem. Azért akármilyen kretén is az ember ha nem megy a csajozás megoldja fizetett szolgáltatásokkal.
4/15 anonim válasza:
Ha esetleg súlyos fitymaszűkülete van, és fél az urológustól és emiatt a frusztráció miatt fél szexelni is, szerintem abban az esetben szűz, ha nem, akkor prostival már letudta volna ezt
a dolgot.
5/15 anonim válasza:
Mi azt nem tudhatjuk, de sok troll eldöntötte saját magában, hogy Pisti szűz, és innentől lehet az igazság bármi, a trollok eldöntötték, hogy az és kész.
6/15 anonim válasza:
Ezt senki sem tudja pontosan. Nem lennék meglepődve, ha igazából pont olyan hazugság lenne, mint hogy az anyjával szokott együtt lenni.
Az igazi kérdés az az, hogy mi az istent bohóckodik külföldön, miből él és mi értelme az egésznek.
7/15 anonim válasza:
MC Isti fixen szűz, elég csak a nőkhöz meg a párkapcsolatban lévő emberekhez való hozzáállását megfigyelni. Van is egy videó, amiben elmondja, hogy rendőrséggel fenyegetve utasították vissza.
8/15 anonim válasza:
Egyrészt zsák a foltját,azaz attól hogy nem egy top faszi,sem szellemileg,sem külsőre,vannak hasonló nők is,pl. Varga Irén sem magasabb kategória,na meg ott vannak a prostik is. Bizonyos falvakban az alja népek úgy szaporodnak mint a nyulak,még Pityesz úrnál sokkal rondább durvább élőlények is párzanak egymással ezt a Maúnika Showból is tudhatjuk. Úgyhogy ez nem kizáró ok. Nyilván nem topmodellekkel,meg orvostanhallgató lánykákkal,de simán kexelhet egy Mc Isti forma is,úgyhogy szerintem nem az.
10/15 anonim válasza:
Ezt csak Norbert Stu terjeszti. Valójában ő a legkomolyabb nőcsábász akit a hátán hordott a Föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!