Ki az ult biasotok?
Figyelt kérdés
Ult bias:az a kpop idol akit a legjobban szeretsz az osszes bandabol.
Az en ult biasom Min Yoongi(bts)
ápr. 14. 18:53
11/16 anonim válasza:
#10 szerintem mindenki tökéletesen tudja, hogy miért annyit írt, amennyit; nem véletlen volt:)
Az ult bias nem csak egy ember lehet, szóval az egyetlen, aki "nem érti", az te vagy maximum.
12/16 anonim válasza:
Zico (Block B), Joohoney (Monsta X). Volt már ennél több ultim is😅 előfordul hogy az embernek nem egyetlen egy van, talán azért is mert a változást is nehezen fogadjuk el. Én elég öreg fan vagyok, Suga 5 évig volt az egyetlen ultim. A mai napig annak tekintem valamilyen szinten, szóval ez kissé bonyolítja a dolgot😅 ha ultimate bandák a kérdés, akkor nekem 6 van..🥲😂
15/16 anonim válasza:
Lány:Lisa(Blackpink)
Fiú:3 is van Jin(BTS),Sehun(EXO),Soobin (TXT)
16/16 anonim válasza:
Jennie(Blackpink)
Baekhyun(Exo)
JK és Jin(BTS)
Yeonjun(TXT)
Haechan és Jungwoo(NCT)
Sana(Twice)
I.M(Monsta X)
Aespa(Karina)
Red velvet(Irene)
Ateez(San)
Minhyuk(BTOB)
Lee know(Stray Kids)
Jungwon(Enhypen)
Joshua és Mingyu(Seventeen)
Cha Eun woo(Astro)
Kim Jin hwan(Ikon)
Soyeon((G)i-dle)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!