Ki a kedvenc kpop girlgroupotok? És ki a bias-otok és a bias wrecker-etek belőle? A kedvenc dalaitok?
Kíváncsi vagyok, mert nem nagyon ismerek bandákat. Úgy hát hogyha lehet mondani így, az alapokat tudom. Blackpink, Twice, Le Sserafim, Red Velvet, 2NE1, (G)I-dle. (Lehet mondani ezeket kedvencnek nem tiltom meg☺.) Csak kíváncsi vagyok a tieitekre, mert szeretnék több bandát is megismerni!
Nekem:
Blackpink bias: Rosé
Wrecker: nincs
Twice bias: Jihyo
Wrecker: Jeongyeon, Chaeyoung
Le Sserafim bias: Chaewon
Wrecker: Yunjin
(G)I-dle bias: Minnie
Wrecker: Miyeon
(A Red Velvet-et, és a 2NE1-t csak hallottam, meg 1-2 dalt láttam és hallottam tőlük, szóval nem annyira ismerem őket.)
(Vita, és a kérdésre NEM! válaszolás nincs!!!)
Nyugi kérdező! Sajnos sokszor fordulnak meg kérdések alatt ilyen embereket.
Kedvenc csapataim:
Twice, Brown Eyed Girls, Elris/Alice, 9Muses
Kedvenc tag: Jeongyeon (Twice), Miryo, Gain (BEG)
Nagyon sok bandát hallgatok, ők a kedvenceim:
Red Velvet: bias- Irene, wrecker- Seulgi, kedvenc dalom kb mind, az egyik legjobb diszkográfiával rendelkeznek, de csak pár: Time Slip, Knock on Wood, Psycho, Red Flavor, illetve a tagok solo dalait is szeretem nagyon (+ az Aseul subunit, jó, nagyjából már biztos érted, mindent szeretek, ami RV:DD)
Loona: bias- Kim Lip, Gowon, Hyeju, de mindenkit imádok; kedvenc dalok: Butterfly, Why Not?, Pose (+ a tagok solo dalai, subunitok)
Aespa: bias- Giselle, wrecker- Karina, kedvenc dalok: Savage, Spicy, Illusion, Lucid dream
SNSD: bias- Tiffany, kedvenc dalok: mindenXD Way to go, a japán számaik legfőképp, de az ikonikus Gee, Genie, The Boys számok is nagyon jók
Most debütált a Kiss of Life, ígéretesnek tűnnek, Nattyt régóta követem, kedvenc számom a Bye my neverland
Stayc: nincs kedvenc tagom, a dalaikat nagyon szeretem: ASAP, Stereotype, Beautiful Monster, Young Luv
Apink: bias- Eunji, kedvenc dalok: DND, %%, I’m so sick, Dumhdurum
Estig tudnám sorolni…:D
Az én kedvenceim:
•Mamamoo: Solar
•Dreamcatcher: JiU (Yoohyeon)
•Itzy: Yeji (Yuna)
•SNSD: Yoona, Sooyoung (Taeyeon)
•Le Sserafim: Chaewon (Kazuha)
•Purple Kiss: Goeun (Dosie)
•Apink: Naeun, Eunji
•Saturday: Ayeon
•Red Velvet: Irene (Joy)
Enis sok lány bandát hallgatok és mellette sok fiút is de most csak a lány bandakat írom le :)
Fav: (G)I-DLE
Bias: Soojin 😭
NMIXX
Bias: Haewon
BLACKPINK
Bias: Jisoo
Twice:
Bias: Momo
Itzy:
Bias Chaeryeong
Red Velvet:
Bias: Wendy
Mamamoo:
Bias: Solar & Wheein
2NE1:
Bias: Minzy
MAVE: & K/DA ezek nem tudom mennyire számítanak és ezekből nincs is biasom
EVERGLOW:
Bias: E:U
Le sserafim
Bias: Garam
Kep1er
Bias: Yujin & Xiatoing
Momoland
Bias: Daisy
IZ*ONE
Bias: Minju
NewJeans:
Bias: Minji
CLC:
Bias: Yujin
IVE
Bias: Rei
Aespa
Bias: Giselle
4Minute
Bias: HyunA
Girls On Top:
Bias: Karina
Billlie
Bias: Sheon & Tsuki
TRI.BE:
Bias: Jinha
XG:
Bias: Maya
Blackpink:
Rosé
Twice:
Momo
(G)I-DLE:
Minnie
Ive:
Gaeul
Aespa:
Winter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!