Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek a Puzsér Róbert...

Szerintetek a Puzsér Róbert átlépett egy erkölcsi határt azzal, hogy Dopeman húgát, és anyját a szájára vette a klipjében?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 2. 21:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
15%

"Puzsér visszakérdez alig burkoltan megvádolják családon belüli erőszakkal?"

Egy ilyen megmondóembertől mint amilyen Puzsér, azt vártam volna, hogy majd sarokba szorítja Bohár Danit, leiskolázza a beszélgetésben (vagy a kialaluló vitában). Ehelyett nem ezt tette. Tudta, hogy ha tovább folytatja a beszélgetést, akkor ő húzta volna a rövidebbet, mert Bohár végig higgadt tudott volna maradni. Ezért lelépett.

Lehet Bohárt szeretni, vagy nem szeretni, de az tény és való, hogy okos a srác, nem véletlenül tart ott az életben ahol.

Még az ország megmondóembere (Puzsér) is kerüli.

2024. ápr. 3. 20:56
 12/19 anonim ***** válasza:
7%

Igen, én vagyok a #6-os is.

Lexikális tudásban Puzsér jobb lehet Bohárnál, de intelligenciában Bohár Dani van feljebb, ez világos volt számomra a kettőjük beszélgetéséből. Puzsér tehetetlen volt.

2024. ápr. 3. 21:00
 13/19 anonim ***** válasza:
49%
#12 te sem gondolod ezt komolyan, hogy Bohár intelligenciában feljebb van 😂😂😂😂😂😂
2024. ápr. 3. 21:24
 14/19 anonim ***** válasza:
87%
#12 pontosan azért, mert ha bármi konkrétat válaszolt volna Puzsér Bohár kérdésére, akkor azonnal ment volna a “baloldali libsi”-zés, a teljes ellenzéki oldal, vagyis pontosabban a nem kormánypárti emberek összemosása. Ezért kellett volna Bohárnak definiálni a hogy mire is gondol, de nem sikerült neki. És szerintem az, aki nem tudja elmondani, hogy mit is akar kérdezni, az nem tud feljebb lenni intellektuálisan.
2024. ápr. 3. 21:27
 15/19 anonim ***** válasza:
62%

Most meghallgattam még egyszer ezt a Puzsér/Bohár vitát (bár ez a vita kifejezés is olyan amim Puzsér hasonlóan jóízűt tudna nevetni), illetve megtalálni nem találtam meg a teljes anyagot, csak pár részletet amit Bohár Dániel több emberrel való telefonbeszélgetését rögzítette.

A Bohár által felrakott videó alapján tudom csak értékelni a helyzetet, hiszen nem tudhatom hogy Puzsér minden szóra pontosan emlékezett-e. Az első kérdéa ami megfordult a fejemben hogy vajon a Bohár az szellemi fogyatékos? Neem, ez így nem elég konkrét, inkább úgy teszem fel a kérdést, hogy Bohár vajon szellemi fogyatékossága miatt kapott ilyen állást, vagy annak ellenére?

2024. ápr. 6. 14:11
 16/19 anonim ***** válasza:
66%

A húgáról semmi rosszat nem mondott (rappelt), és igazából az anyjáról sem.

Csak hisztizik a Lacika.

2024. ápr. 6. 14:29
 17/19 anonim ***** válasza:
32%
Strici Laci családjának nincsenek erkölcsei.
2024. ápr. 10. 23:22
 18/19 anonim ***** válasza:
15%

Valószínűleg nem nézett utána a Húgának mikor írta a szöveget, ami mondjuk azért problémás, mert azt állítja a nótában hogy több időt fordított a szovegírasra mint a Pityinger. Ennek ellenére erős azt állítani hogy a "nem a hugod" kifejezéssel a hugát szidta volna, inkább a Pityingert, és a háttér ismeretében hát illet ugyan a műfaji keretekbe nem volt túl ízléses.

Az anyját nem szidta, a szövegben is elmondta hogy kifejezetten jóban vannak.

2024. ápr. 12. 20:27
 19/19 anonim ***** válasza:
34%

Igen, szerintem átlépett. Nem a Dopeman szemszögéből, mert ő "rapper" vagy mi, ott ezeknek simán belefér. A normális emberek szemszögéből lépte át, azt viszont a Dopeman is.

A további hozzászólások között felmerült megafonos gyerek beszélgetést pedig Puzsér is véleményezte, de ettől függetlenül sem kell agysebésznek lenni ahhoz, hogy tudja az ember, hogy a megafonos gyerekek csak és kizárólag akkor tudnak ilyen anyagokat készíteni, ha meg van vágva az anyag és csak az hangzik el, amit ők akarnak. Az egész propaganda lényege ez. Minden olyan embert, akit eddig lejárattak, ilyen félinformációk tömegével tették. Annyiszor és addig mondják, amíg a kevés csatornán tájékozódó emberek többségéhez elér. Minden eszközük meg van hozzá.

2024. ápr. 16. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!