Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Bill Gates gyerekei már...

Bill Gates gyerekei már megkapták az oltást?

Figyelt kérdés
Csak mert sehol sem találni erről információt.
márc. 21. 11:41
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

[link]

Jelenleg ezt az ember véditek, akit kirúgtak Indiából mert vakcinákkal kísérletezett kisgyerekeken akik közül rengetegen meghaltak.

márc. 21. 12:16
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

#4: Nem "Billy" mondja, hanem Bill Gates - aki szintén be van oltva ( [link] ) - illetve a felesége és maga a beoltottak egyike Jennifer Gates is:

[link]

#6: Nem a Google-t használtam, hanem a Duckduckgo-t - de kérdező, a topiknyitó hozzászólásod szerint azt sem voltál képes használni.

Nem csak tényellenőr oldalakat linkeltem be, hanem az érintettek közösségi oldalait is.

márc. 21. 12:16
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

#11: "mert vakcinákkal kísérletezett kisgyerekeken"

...ami egy hamis állítás - pont az általad belinkelt Reuters cikke írja ezt le:

"False. Bill Gates is not facing trial in India for an illegal vaccination study."

márc. 21. 12:18
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, miért írsz ki hitbéli kérdést a tudományok rovatba, annak máshol lenne a helye.
márc. 21. 12:19
 15/31 A kérdező kommentje:

13

Olvasd végig a cikket. Még a Reuters szerint is igaz, hogy rosszul sült el a kísérletezés a HPV vakcinával és több kislány belehalt.

márc. 21. 12:22
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

#15: Elolvastam a cikket, ami cáfolja az általad állítottakat.

Idézem még:

"Five were evidently unrelated to the vaccine: One girl drowned in a quarry; another died from a snake bite; two committed suicide by ingesting pesticides; and one died from complications of malaria. The causes of death for the other two girls were less certain: one possibly from pyrexia, or high fever, and a second from a suspected cerebral hemorrhage. Government investigators concluded that pyrexia was "very unlikely" to be related to the vaccine, and likewise they considered a link between stroke and the vaccine as "unlikely.""

Eredeti forrás: [link]

márc. 21. 12:28
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés mit keres a tudományokban?

Megkapták. Ugyanis sem az apjuk, sem az anyjuk nem hülye, és ők sem.

márc. 21. 12:38
 18/31 MDaniel98 ***** válasza:
0%

9# Van DNS-szennyeződés a Pfizer és a Moderna vakcináiban, a Pfizerében ráadásul egy SV40-nevű promoter is, ami könnyebbé teheti, hogy a szennyezett DNS bejusson a sejtbe, ami akár rákhoz is vezethet hosszútávon. De persze nem mindenki hal bele ebbe se viszont ha a fél nyugati világ rákos lesz mondjuk 2026-ig, akkor azt azért nehéz lesz eladni, hogy véletlen, főleg úgy hogy jópár embert az állása elvesztése mellett köteleztek bármilyen oltásra. Én se biztos, hogy beoltanám mégegyszer magam, eleve én csak a vége felé szálltam be a "buliba", de jelenleg nem tudok róla, hogy bármilyen bajom lenne, legutóbb februárban voltam mindenféle kontrollon a munkámból kifolyólag, és minden rendben van, szóval nem nagyon parázok:)

Ha sterilizálni akarnák a népet (tenném hozzá ez lenne a leghumánusabb megoldás a részükről ha népességet kívánnak szabályozni), akkor elég szarul megy, mert a rokonom katona, kötelező volt neki az oltás, ezenkívül kiment külföldi misszióba, aminek kapcsán még 2X beoltották, tehát összesen 4 Pfizert kapott. De azóta van 3 gyereke.:)

márc. 21. 12:47
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Szóval a halálom új időpontja 2026

Amúgy nincsen szennyezett DNS az oltásban.

Az külön megnevettet hogy a kérdezőnek baja van a tényellenőrző oldalakkal:D

Nehogy találkozzon a valósággal.

Lehet indítanom kéne egy konteós oldalt és minden cikk alatt támogatásért kunyorogni mert a háttérhatalom el akar nyomni

márc. 21. 12:52
 20/31 MDaniel98 ***** válasza:

19# Elkéstél: [link]

Az nincs is, de DNS szennyeződés van: [link]

márc. 21. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!