Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tankcsapda együttes is kezd...

Tankcsapda együttes is kezd dörgölőzni a Fideszhez és a bulvárhoz?

Figyelt kérdés

márc. 3. 10:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kezd? 😄
márc. 3. 13:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Már rég fideszesek!
márc. 3. 14:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Fideszhez nem.Y
márc. 3. 20:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Én csak arra emlékszem, hogy a Lukács egy interjúban nyilatkozott, hogy ők nem fognak soha megjelenni a televízióban Balázs vagy főzöshow szintű műsorokban és távol tartják magukat a politikától is. De ez régen volt, én meg nem követtem őket és nem tudtam mi van velük. És most kezdem úgy érezni, hogy már nem tartják magukat az eredeti tervhez.
márc. 3. 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
ezek a pénzhez dörgölőznek.
márc. 3. 23:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Minden olyan előadó elkezd oda dörgölőzni, akik nem tudnak piaci alapon megélni, mert a kutya se kíváncsi rájuk. Szikora, Nagy Feró, Tóth Gabi, Majka és társaik jó példa erre.
márc. 4. 23:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem példanélküli az, hogy egy népszerű zenekar, vagy azok tagjai hiteltelené válnak. Nagy Feró, Pataky Attila, Ákos és a Tankcsapda is ugyanez a kategória. Nagyjából sosem voltak hitelesek, csak a pénz motiválta őket mindig is. A fideSShez pedig mindig is közel álltak és dörgölőztek.

Korábban elképzelhetetlen volt Debrecenben, hogy egy középiskola közvetlen szomszédságában a belváros legjobb helyén romkocsmát lehessen nyitni, Fejes Tomi összehozta, nem kevés fideSSes kapcsolat kellett hozzá. Kaptak már ők mindenféle elismerést a várostól, igyen próbatermet stb. Közben meg olyan tajték sutyerák p@rasztok, hogy a kapanyél ami kilóg a szájukból is elszégyelli magát.

márc. 5. 18:52
 8/9 anonim válasza:
A soproni tolja most őket 1000-el, mindenhol megjelennek, szóval értelmetlen kérdés.
szept. 16. 18:11
 9/9 anonim ***** válasza:
8# Ez is csak azt bizonyítja, hogy pénzért bárkinek lefekszenek.
szept. 16. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!