Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Találkoztál már tiktokkerrel?

Találkoztál már tiktokkerrel?

Figyelt kérdés
Nekem a hétvégén volt szerencsém egyhez egy bevásárló központban. Tiktokon teljesen normális de élőben nagyon fent hordja az orrát.
febr. 26. 08:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze, mivel ha tiktokon fennhordaná az orrát, nem lenne szimpatikus és nem neznék annyian.
febr. 26. 09:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésre válaszolva, elképzelhető, de mivel nem tiktokozom, így nem tudtam róla hogybtiktokker. ;)
febr. 26. 09:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem, de nem is szeretnék.
febr. 26. 10:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Mivel nem használom az appot mert mérgező ezért nem, nem találkoztam még eggyel sem. Youtuberrel viszont igen, köszöntem neki aztán mentem tovább, ő is egy ember, akárcsak én. Azért mert magas követő táboruk van még nem fog megváltozni viselkedésem.
febr. 26. 11:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel manapság minden második kretén gyerek meg elkényeztetett csitri azt az idétlenséget tolja, így jó eséllyel találkoztam, csak mivel nem érdekel, ezért nem tudtam hogy az. De még ha tudnám is: mivel különb ő, mint bármely más random ember az utcán? Hogy online riszálja a seggét? Ettől már el kéne ájulnom vagy mi?
febr. 26. 12:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Mégis ki számít annak? A lányom oszt.társai is tesznek fel rá valamiket (nálunk a letöltése is tiltott), az egyikük anyja is mint hallottam, de állítólag még az egyik gyerekkori barátnőm is akivek azóta eltávolodtunk, szóval csak hallottam róla.

Kb bárki lehet az akkor az utcán

febr. 27. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!