Hol olvashatom el a bicskei pedofil történetét?
Dehogynem, én annak idején olvastam, de már nem emlékszem hol.
Felügyeletére bízott kiskorú (de asszem gyermekkorúak is voltak köztük) fiúkat kényszerített szexre az intézmény igazgatója. Ennél mocskosabb dolgot nehéz elkepzelni. Amikor rád vannak bízva, életed árán is védened kellene őket.
Olyan bűncselekmény, hogy pedofil bűncselekmény nincs a magyar BTK-ban, most nem jut eszembe hogy is van szakszerűen. A közvélemény szemében az igazgató természetesen egy pedofil b*zi, de ez bem jogi kategória. Az, hogy férfi létére kisfiúkat erőszakolt meg, nem is volt része a vádnak, mert az az aspektus Magyarországon nem büntethető.
Az illető, aki kegyelmet kapott, nem pedofil. A gyerekek sérelmére szexuális cselekményt nem végzett. Viszont allítólag megpróbálta pénzzel és egy nyikatkozat aláiratásával rávenni a sértetteket, hogy vonják vissza a vádjaikat.
Elég katyvasz az egész, nem lehet pontosan tudni mi hogyan történt, de a bíróság ezért elítélte. Hogy milyen karrierféltésből, félreértelmezett szolidaritasból próbalta aljas, gerinctelen módon védeni a főnökét, nem tudom. Elképzelni sem tudom, hogy lehet ennyire hülye egy felnőtt ember.
Nagyon nem értem, hogy mi szükség volt a kegyelemre az esetében, ahogy szerintem a fidesz szavazók többsége sem.
Azonban azt hinni, hogy Novák ezért lemond és majd szavazatokat veszítenek, naivitás. Semmi ilyesmi nem fog történni
Itt "Mi történt Bicskén" címszó alatt röviden leírják a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!