Vitézy Dávid meleg?
Talán nem is annyira a zsarolhatóság miatt fontos, hogy ezt az illető tudassa magáról, hanem azért, hogy egy személy megítélésében ne legyenek hamis elvárások. Akárki akármit mond, van különbség a viselkedésben, és jobb, ha az ember tudja, hogy mi az oka annak, amit furcsának ítél meg. Mert lehetne más oka is, és akkor az értékelés is más.
(Példa: Freddie Mercury macho stílusát rendkívül visszataszítónak találtam, míg meg nem tudtam, hogy meleg. Mivel biztosan éreztem, hogy ez egy nőnek se jönne be. Mint kiderült, ebben nem is tévedtem, csak máshogy, mint az ember spontán gondolná. És így már csak a hangjára figyeltem.)
Magyarországon egyébként nincs meleg házasság. Bejegyzett élettársi kapcsolat van. Épp ezért nehezen elképzelhető, hogy a covidban elhunyt személy információi pontosak voltak.
Utolso vagyok.
Mindenkit ez foglalkoztat hogy meleg-e. Attól mert nincs baratnője meg nem volt eddig soha egyáltalán nem biztos hogy meleg.
Ungárról tudtam, hogy meleg, de az szimpatikus benne, hogy ennek ellenére nem nyomja a woke f*szságokat. Mindenkinek így kellene kezelni ezt, MAGÁNÜGYKÉNT.
Ha Vitézy meleg, csinálja, engem nem érdekel, és úgy látszik, hogy ő is azt gondolja, hogy ez nem tartozik másra - NAGYON HELYESEN.
MZP kezdetben szimpatikus volt, de ezzel a b*zizással nagyon mellé lő. Ez eléggé a legalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!