Bochkor Gábor műsorai mikor lettek ilyen semmilyen?
Alig kapcsolók oda, de akkor is valami sületlenséggel foglalkoznak, számomra már kezd egyreinkább hallgathatatlanná válni.
Anno a Bumeráng szerintem jó reggeli músor volt, még az István Dániellel közösen vezetett Önindító is elment egynek, na de ez a mostani...
Egyébként a Music FM-et sem igazán miatta hallgattam amíg még volt, hanem mert szerettem a csatornát.
Sose szerettem Bochkort, de régen apám miatt a Bumerángot kellett hallgatnom kocsiban, most meg az irodában kénytelen vagyok a Bochkort hallgatni.
Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy 2023, azaz már 2024 van.
Bochkor sosem volt tájékozott vagy értelmes, viszont most majdnem 60 évesen már inkább kínos és unalmas a nagyképűsködése, másokon való élcelődése, és egyre kevésbé van képben a dolgokkal. A poénjai is nagyjából ugyanazok, mint régen.
Lovász jelenléte sem teszi jobbá a műsort, borzasztóan sótlan és humortalan ember, ráadásul sok mai dologgal annyira van képben, mint egy öregember.
Aztán a 71 éves Vogáról ne is beszéljünk. Olyan, mint egy megkeseredett vénember, akinek mindennel baja van.
A műsor témái laposak, azzal is kéne kezdeniük valamit.
A különbség a szőke meg a barna nő között micsoda?
A hajfesték.
Héjja Anett elképesztő egy nő. Mintha nem lenne személyisége, ő minidg vkinek az exe vagy csaja. Borzasztóan naiv és gyerekes, minden megszólása fájdalmas.
Lovász az a tipikus szürke egér kategória, ha betennének helyett egy fikuszt, nem vennéd észre. István Dani sokkal jobb volt.
Bochkor apóka meg már egy kiégett vén proli. Szerintem zömében nosztalgiázó idősebbek kíváncsiak rá. Az viszont nem semmi teljesítmény, hogy nem verték még össze ekkora pofával. Én biciklisként lehet, hogy pofán verném, ha meglátnám valahol sétálni. De mint tudjuk, csak autóban és otthon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!