Miért nem állnak a családtagok, barátok Várkonyi védelmébe?
Nem lenne társadalmi felelősség jelezni a bántalmazó kommentelőknek, hogy helytelen, amit csinálnak? Rengeteg a frusztrált, személyiségzavaros ember, viszont ettől még nem kellene nekik platformot biztosítani arra, hogy gátlástalanul bántalmazzanak más embereket.
Pl. itt van a Várkonyi-Mészáros ügy. Először én is rácsodálkoztam arra, hogy összejöttek, mert VA-hoz egy egészen más karaktert tudtam volna elképzelni, és felmerült bennem is, hogy talán motivációs tényező lehetett a pénz, viszont tiszteletben tartottam a magánéletét, és mint minden normálisan gondolkodó ember, akinek két számjegynél magasabb az intelligenciahányadosa, nem ugrottam egyből a kommentszekcióba egy másik embert nyilvánosan megalázni, sértegetni, bántani. Értem én, hogy gumicsont volt, és az emberek éhesek, fáznak, leterheltek a covid, a háború, a politikai/gazdasági helyzet miatt, de van egy határ, amit szerintem nem kellene átlépni.
Nálam ma telt be a pohár, mert több cikk is lehozta, hogy Mészáros ma ünnepelte a születésnapját, és olyan hozzászólásokat lehetett olvasni, ami már súrolta a büntetőjogi-kategóriát. Sokan Mészáros halálát kívánták, azt remélték, hogy már nem éli meg a következő szülinapját és így tovább. Egy másik platformon Mészáros nemi szervéről kezdtek el részletesen spekulálni, meg hogy VA-val milyen pózban szexelhetnek, hogy ne forduljon fel a gyomra stb.
Arra nem gondolnak esetleg, hogy Várkonyinak van egy kislánya? Pontosabban egy kamaszkorú lánya, aki akár olvashatja is ezeket? Nincs ezekben az emberekben annyi fék, hogy a mocskos gátlástalanságukat legalább egy kiskorú miatt kontrollálják?
Érdekes, hogy nemcsak az általános iskolai végzettségű véglények ugatnak a legtöbbet, hanem az egyetemet végzett, családanyák/apák is.
Az nem elvárható, hogy ne kommenteljék a vagyonukat, a jólétüket, mert egy agyonfrusztrált ember reflexszerűen csámcsog ezen, de az elvárható, hogy egy másik ember halálát ne kívánják.
Kérdéses, hogy Bochkor miért nem áll ki a kislánya védelmében? Hogy legalább rá legyenek tisztelettel. VA barátnői, pl. Hevesi Kriszta, aki egyben pszichológus is, miért nem áll a védelmébe?
Felnőtt embereket nem kell megvédeni.
Értem, hogy mire gondolsz, teljesen jogos is, de egyszerűen lehetetlen a sok integrálatlan agressziót visszaszorítani. Akik ismert emberek, gyakran cikkeznek róluk, tudják mit vállalnak, tudják is kezelni. Nem kell beleállni a sok rosszállapotú emberbe. Mert úgysem értik meg. Ha felszólal valaki, ha nem.
Most nem azért mondom, de mi mást vársz? Sajnálni kellene talán őket?
Átlag emberek örülnek, hogy nem döglenek éhen, egyetemet végzett emberek is éppen csak tengenek a pénzükön, közben meg Andi olyan ruhákban parádézik a többi NER-es féreg között ami egy átlag ember több éves megtakarítása.
Minden az ország lezüllesztéséről, tönkretételéről szól. Persze, hogy az emberek idegesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!