Gyurcsány Ferenc szerintetek inkább zsidó vagy délszláv származású az arca alapján?
2024. jan. 1. 09:19
A kérdező szavazást indított:
Inkább zsidó
Inkább délszláv
14 szavazat
1/12 A kérdező kommentje:
És a gyengébbek kedvéért itt tudjátok megnézni Gyurcsányt: [link]
2024. jan. 1. 09:22
2/12 anonim válasza:
A bemutatott képek közül most már leginkább Einsteinre hasonlít.
3/12 anonim válasza:
A még gyengébbek kedvéért.
Gyurcsány zsidó. A kérdésedtől függetlenül is.
4/12 A kérdező kommentje:
De tényleg bevallottan az? Beszélt a zsidó felmenőiről?
2024. jan. 1. 09:52
5/12 anonim válasza:
Magyar származású miniszterelnöke az ún. "rendszerváltás" után sem sokszor volt az országnak: horn és gyurcsány zsidó, orbán zsici.
6/12 anonim válasza:
Pápai melós családból származik. És úgy is viselkedik (lásd a nyelvezetét). Nehezen tudom elképzelni, hogy zsidó lenne.
7/12 A kérdező kommentje:
Szerintem amúgy Luka Modrićra hasonlít a legjobban, és Pápa közel van a horvátokhoz, tehát az én véleményem szerint inkább délszláv lehet.
2024. jan. 1. 09:57
8/12 anonim válasza:
Pápa elég messze van a horvátoktól... Közelebb, mint Nyíregyháza, az igaz...
Ha lehet neki hinni (Gyurcsányról van szó, úgyhogy nem biztos :D), akkor tót eredetű a neve.
9/12 A kérdező kommentje:
Hát én beszarok, tényleg szlovák! Létezik olyan szlovák családnév, hogy "Ďurčan". Ezt úgy kell kiejteni, hogy "Gyurcsán".
2024. jan. 1. 10:14
10/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk ezzel most elkeserítettük szegény zsidókutató bakancsos barátainkat.
2024. jan. 1. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!