Melyiket szeretitek jobban: Videómániát vagy WhisperTont?
Figyelt kérdés
2023. dec. 31. 18:48
A kérdező szavazást indított:
Videómánia
WhisperTon
31 szavazat
1/6 anonim válasza:
Mindkettő baromira irritáló, de ha választani kell akkor Dancsó.
2/6 anonim válasza:
Nem kedvelem egyislet se de legalább Wisperton tud újat alkotni olyat ami ő viszont az a másik csak a többieket tudja fikázni és azt se legyen probléma hogy a csávó 14 évvel idősebb Tonnál
3/6 anonim válasza:
Ha ezek közül kell választani, akkor Dancsó, mert Whisperton olyan homofóbiát ébreszt bennem, amire nehéz szavakat találni.
4/6 anonim válasza:
Ez kb olyan mintha azt kérdeznézd hogy melyik finomabb a szar vagy a fos.
5/6 anonim válasza:
Én nem vagyok meleg, de homofób sem... viszont amit a tóni gyerek leművel tartalomgyártás címén, azért börtönbe vetném. A gyomrom megfordul tőle, és ahogy hallottam, a homoszexuálisok értelmesebb része is elhatárolódik tőle. Hozzá képest Dancsó maga a megtestesült példakép.
6/6 anonim válasza:
Én jobban szeretem Dancsót.
Ton nekem annyira nem ellenszenves, de számomra inkább egy két lábon járó reklámfelület, mindig csak arról beszél, hogy mit vesz, meg hogy mennyire örül neki. A rengeteg vágása, valamint hadarása és a hangeffektusok erőltetett használata engem szintúgy zavar. Szerintem sokkal jobb lenne ha Smink tutorialokat vagy nem-termékalapú vlogokat készítene, mert ezzel a tartalommal és stílusával nagyon ront a Magyar LMBTQ társadalom helyzetén.
Dancsó még ha szerintem eléggé száraz humorral is rendelkezik, szerintem sokkal minőségibb tartalmat készít, ami nem annyira káros mint Ton folytonos fogyasztói szellemű tartalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!