Szerintetek gáz ha egy videós egy másik videóst utánoz egy az egyben?
A Facebook feldobott valami Oliver White nevű emberkét, középkorú férfi,valami tájszólással beszél és egy az egyben Dancsó Pétert (Videómániát) utánozza.
(Próbál úgy vágni, úgy beszélni, próbálja az ő stílusát utánozni)
(Aki ismeri jól Dancsót, az jól tudja, hogy van egy egyedi stílusa és egy YouTuber sincs olyan mint ő. Ezalatt nem azt értem, hogy ő a legjobb, hanem azt, hogy egyedi. Nem egy tömeg stílus amit ő képvisel.)
Nem is lenne probléma, ha tényleg tudná is utánozni. Sajnos nagyon gyenge és maga az ember is visszataszító/irritáló számomra, a tipikus próbál okos és vicces lenni ember túlfokozva. A tájszólása pedig egy extra, ami méginkább idegesítőbbé teszi az embert.
Csak szerintem idegesítő/irritáló?
,ha egy videós szemmel láthatóan egy másik videóst utánoz?
Edit: Azt hozzátenném, hogy csak egy videoját láttam, azt sem végig hiszen engem annyira irritált, hogy nem bírtam végignézni.
Valamint annyira nem érdekel a téma és nem foglalkozom alapjáraton ilyenekkel, de kíváncsi vagyok, hogy aki (netán) ismeri mindkét videóst, azoknak mi a véleményük.
Ezt plágiumnak nevezik.
Más ötleteit lemásolni nem szerencsés, és akár nagyon sokba is kerülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!