Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kriszhadvice kábítószer vagy...

Kriszhadvice kábítószer vagy adócsalás miatt került börtönbe?

Figyelt kérdés
2023. dec. 19. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Az egész tiktok attól hangos most, hogy drog biznisz miatt van böriben, plusz sok streamer beszélt már erről (blackii, mnx, negroacsaszar), illetve vagy mannin vagy valamelyik trash videósokkal foglalkozó discordon láttam egy screenshotot, ahol kittina utalt rá, hogy ha a csillagokat lehozzuk az égről, akkor se fogunk kriszhről hallani évekig. Ő ugye kriszh legjobb barátjával és egyben modjával jött össze (nem tudom együtt vannak e még). Úgy néz ki igaza lett. Youtube shortsokban is találkozni az ilyen videókkal, kriszh pedig egyikre sem reagál. Van a világon olyan ismertebb ember (celeb?), akiről ha elterjedne hogy böriben van, akkor nem cáfolna rá egy pár másodperces bejelentkezéssel?
2023. dec. 25. 02:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Azzal tisztában vagyok, hogy börtönben van/volt, csak a pontos okot nem tudom
jan. 2. 00:15
 3/6 anonim ***** válasza:

1#

[link]

14:43

jan. 3. 19:27
 4/6 anonim ***** válasza:
27%

Biztos hogy ő, hogyne XD

Gondolom olyan kis streamer, hogy 2 éve egy nézője se találkozott vele (nulla képet raktak fel vele), de majd a tv pont elkapja 🤣 De valóban hasonlít rá, csak lehetetlen hogy 2 éve egy lélek se látta.

jan. 4. 02:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

100%, hogy ő az.

Nagyapja emléktábláját avatták fel. Testvére (Sándor) is ott áll mellette.

jan. 5. 23:13
 6/6 anonim ***** válasza:
jan. 7. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!