Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kriszhadvice kábítószer vagy...

Kriszhadvice kábítószer vagy adócsalás miatt került börtönbe?

Figyelt kérdés
2023. dec. 19. 21:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
Az egész tiktok attól hangos most, hogy drog biznisz miatt van böriben, plusz sok streamer beszélt már erről (blackii, mnx, negroacsaszar), illetve vagy mannin vagy valamelyik trash videósokkal foglalkozó discordon láttam egy screenshotot, ahol kittina utalt rá, hogy ha a csillagokat lehozzuk az égről, akkor se fogunk kriszhről hallani évekig. Ő ugye kriszh legjobb barátjával és egyben modjával jött össze (nem tudom együtt vannak e még). Úgy néz ki igaza lett. Youtube shortsokban is találkozni az ilyen videókkal, kriszh pedig egyikre sem reagál. Van a világon olyan ismertebb ember (celeb?), akiről ha elterjedne hogy böriben van, akkor nem cáfolna rá egy pár másodperces bejelentkezéssel?
2023. dec. 25. 02:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Azzal tisztában vagyok, hogy börtönben van/volt, csak a pontos okot nem tudom
2024. jan. 2. 00:15
 3/12 anonim ***** válasza:

1#

[link]

14:43

2024. jan. 3. 19:27
 4/12 anonim ***** válasza:
27%

Biztos hogy ő, hogyne XD

Gondolom olyan kis streamer, hogy 2 éve egy nézője se találkozott vele (nulla képet raktak fel vele), de majd a tv pont elkapja 🤣 De valóban hasonlít rá, csak lehetetlen hogy 2 éve egy lélek se látta.

2024. jan. 4. 02:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

100%, hogy ő az.

Nagyapja emléktábláját avatták fel. Testvére (Sándor) is ott áll mellette.

2024. jan. 5. 23:13
 6/12 anonim ***** válasza:
2024. jan. 7. 00:07
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Hihetetlen mennyire terjednek a butaságok…

Nem volt az öreg börtönben, nem tudom mi volt az a screenshot Kittinától, de maradjunk annyiban, vannak bizonyos emberek akik napi szinten kontaktban vannak Kriszhel.

Dolgozik valamin és ha eljön az idő vissza fog jönni.

Hogy vissza tér e a streameléshez más kérdés.

Egy dolog biztos, a figyelem majd amit kap meghaladja a nézettségét amit valaha generált a pályafutása során ;)

Legyen annyi elég, vakon vagytok mind és eddig egyetlen olyan forumon vagy videóban nem láttam azt, hogy közel járnátok ahhoz ami valójában zajlik a háttérben. És ez így van jól, így akarta Krisz.

dec. 30. 03:19
 8/12 anonim ***** válasza:
#7: De te persze a beavatottak közé tartozol, akik mindent tudnak, csak nem beszélhetnek róla (kacsint, kacsint), de majd pár év múlva lesz NAAAGY meglepetés, és akkor te előbújhatsz, hogy te már 2024-ben megmondtad! Nem tudsz te semmit, de azért ezzel a semmivel összemaszatolod az összes Kriszhadvide-os topicot.
dec. 30. 08:20
 9/12 anonim ***** válasza:
49%

Na látod, erre rá világítottál egy nagyon fontos dologra.

Honnan tudjátok, hogy van bármi alapja a börtönös dolognak?

Elment bármelyikőtök Nagytarcsára? Beszéltetek az ottaniakkal? Hozzá közel álló személy mondott bármit is?

Egy állítólagos Kittinás discord screen alapján kapott világra a dolog, hol a bizonyíték? Merre van az a screen?

Csak azért mert nem látták egy bizonyos időintervallumban már börtönben volt? Csak a börtön az egyetlen módja annak, hogy itthon ne mutatkozzon?)))

Kittina ennél okosabb, és ha tételezzük fel igaza is volt, szerinted ezt leírja scriptelve bárkinek? Ugyan már… és azt se felejtsd el, hogy Krisz nagyon régi haverja ő.

Ha megosztanám a közösség platformokon azt amit tudok alá támasztva megdöntetlen bizonyítékokkal amely magától tőle származnak mit érnék vele?

Őszintén, mit? Annyit biztosan, hogy tiltva lennék mindenhol miatta és egy életre elvágnám magam előtte.

Ja, nem tartozom a “beavatottak” közé, és valószínűleg mindenki aki még tud róla nem véletlen hallgat. Ha pedig bármikor is visszatér ezt senki orra alá nem fogom dörgölni, mert ez rám nézve úgy, hogy az öreg ismer szégyen.

Kizárólag azért írtam le nektek, hogy ne legyetek sötétben, és, hogy ha már témáztok, legalább eltudjatok indulni valami másfelé mintsem a börtönös és drogos sztorikat spammeljétek folyamat.

Anélkül is rá lehet jönni a dologra, hogy nyilvánosságra hoznám, pusztán pár általa elmondott dolgot kellene összerakni ami mindenki számára elérhető. Elég nyíltan elejtette a dolgokat de senki nem kapta fel a fejét rá. És ez így van rendjén.

Az UFÓs doku után mondott pár olyan dolgot ami teljesen arra mutat amivel ma foglalkozik.

A legszomorúbb talán az ha kitaláltam volna valami extra butaságot már a meglévő hülyeségeitekhez másképp fogadnátok a dolgot. Kriszt alaptalanul sok mindenki utálta már akkor is mikor streamelt, Rubentől kezdve sok mindenki, így pedig kaptatok elég sajtot ahhoz, hogy ezt tovább tudjátok növelni ezt úgy, hogy ő senkinek nem ártott.

Azok pedig akik azt állítják vajon Krisz vissza e jön és mivel érvel majd mert hát ugye ők tudják mizu van szépen befognak égni. Egytől egyig mind.

dec. 30. 15:40
 10/12 anonim ***** válasza:
49%

“Ugyan már… és azt se felejtsd el, hogy Krisz nagyon régi haverja ő.”

Itt Pandára gondoltam.

dec. 30. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!