Istenes Bence gyerekbántalmazó? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Ti elítélitek? Sokan vannak felháborodva néhány komment szekcióban és úgy néz ki 1-2 újság cikkben is negatívan írnak róla, bár az annyira nem vészes. Viszont ez szerintetek is barbár volt az RTL és mindenki részéről? Mi a véleményetek az egészről? Részletesen kifejthetitek.2023. nov. 6. 17:50
21/33 A kérdező kommentje:
20-as, de Istened Bence igen.
2023. nov. 12. 17:49
22/33 anonim válasza:
Jó, most már fejezd be. Mivel ennyire korlátolt hülye nem lehetsz, gyanítom, hogy csak játszod itt az értetlent. Hasznosabban is eltöltheted az idődet ennél.
23/33 anonim válasza:
Hagyjátok, csak trollkodik. Nem kell etetni, és akkor nem tud mire válaszolni.
24/33 A kérdező kommentje:
22-es/23-as, inkább ti trollkodtok. Szándékosan nem értitek amit írok... Leírtam a véleményem, (+ azokat a dolgokat amiket máshol olvastam) hogy szerintem nem elfogadható az, hogy egy felnőtt ember megüt egy gyereket, akkor sem ha ez egy hivatalos box meccs, sem semmilyen más esetben. Az egy dolog, hogy nektek nem ez a véleményetek (bár elég szomorú de hát Magyarország) de az, hogy szándékosan nem értitek amit írok már egyértelmű trollkodásnak tűnik. Miért olyan nehéz felfogni, hogy számokra sosem ok, ha egy felnőtt megüt egy gyereket, még ilyen esetben sem??
2023. nov. 12. 22:59
25/33 anonim válasza:
Nem gyerek, hányszor és hogy írjuk még le ezt? Ne legyél már retardált. Felnőtt, nagykorú, cselekvőképes ember. Tudta hogy mit csinál és az mivel jár, amit önként vállalt.
26/33 anonim válasza:
25, hagyd, direkt csinálja. Hagyjuk elsüllyedni ezt a kérdést.
27/33 A kérdező kommentje:
25 18 éves te ostoba troll... Mintha bármin is változtatna ha pár hónappal fiatalabb. Nem azt írtam, hogy illegális hanem, hogy szerintem nem elfogadható megütni egy gyereket. Hiába trollkodtok nyilván semelyik normális ember nem gondja komolyan, hogy ha esetleg 2 hónappal fiatalabb lenne az mindent megváltoztat. Egy 18-19 éves gimnáziumba járó tinédzserre nem mondhatod, hogy nem gyerek csak mert olyan kedved van. Vagyis mondhatod, csak magadat teszed ezzel nevetségessé. Na és ha tegyük fel pár hónappal fiatalabb lenne akkor már ugyanazon a véleményen lennél mint én és elítélnéd Istenes Bencét mert "gyerekbántalmazó"? Ha te látod ebben a logikát veled van baj... Na és pont a 18.születésnapján de még 1 órával azelőtt, hogy megszületett eléggé gyerek számodra? Csak mert úgy látszik nem értitek mekkora baromság amit írtok tehát akkor erre is válaszolj!
2023. nov. 13. 22:00
28/33 anonim válasza:
A 18 éves hol gyerek te nyomorult?
29/33 A kérdező kommentje:
28 nyilvánvalóan mindenhol a földbolygón.
2023. nov. 27. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!