Budapest melyik részén van JK? És meddig marad? Lesz valami kozonsegtali vele?
Figyelt kérdés
2023. okt. 15. 09:33
2/12 A kérdező kommentje:
Jungkook
2023. okt. 15. 09:50
3/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
#3 arra még nem érkezett válasz! Kérdező! Ha jól tudom az új dalához MV-t forgatja, mert már a háttértáncosok itt voltak! Vagyis kb bármelyik részén lehet Budapestnek!
5/12 anonim válasza:
#4 Nem érted a lényeget. Már született erről kérdés, nem kell még egy. (Bár szerintem egy is sok, de ez az én magánvéleményem)
6/12 anonim válasza:
Kicsit sokba kerülne ez a közönségtali valakinek. :)
7/12 anonim válasza:
Ha nem volt hetekkel előtte valami meghirdetve, akkor nem.
8/12 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, legalább az, hogy kb. mennyi ideig marad.
9/12 anonim válasza:
7-es vagyok, miért lett ennyire lepontozva a válaszom? Egy rendezvény megszervezése, főleg egy szupersztár esetében nem 2 nap alatt jön össze. Ha lenne valamilyen közönségtalálkozó, arról már rég tudnánk.
10/12 anonim válasza:
Nem lettél sehogyan sem lepontozva, mert 1 embernek nem tetszett, amit írtál. Aki a kérdező... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!