Hogyan találkozhatnék Jenna Ortega-val?
Ugye most itt van Budapesten. Merre felé járkáljak, hogy összefussak vele? Találkozott vagy látta már őt valaki Budapesten? Ha igen, hol?
Twitteren olvastam, hogy valaki egy parkban látta olvasni és zenét hallgatni, de, hogy melyik parkban azt nem írta le.
Nem fogsz tudni, testőrök védig szigorúan.
Lehet összekeverték mással, Magyarorszàgon azért sok hosszú barna hajú, barna szemű, kis alacsony lányka mászkál….
Eddig két Twitter bejegyzést láttam amin írták, hogy látták, ebből csak az egyik volt részletes és az teljes bizonyossággal állította, hogy ő volt, nincs okom kétségbe vonni, mert konkrétumokat is leírt mások kérdéseire. Ráadásul nem is magyar volt aki látta, hanem egy külföldi aki a Sziget fesztiválra jött Budapestre.
Egyébként nem mindig/mindenki jár testőrrel. Londonban is látták néhány hónapja egyedül is meg barátokkal is és ha volt is testőre akkor sem a nyakán volt.
És attól még mert testőr védi, akár közelről, akár távolról, oda lehet menni hozzá és (ha ő is benne van természetesen) közös képet csinálni vagy csak mondani neki pár mondatot. Ő is ember és biztos nem akar a nap 24 órájában folyamatosan testőrökkel mászkálni.
Pl. Billie Eilisht a reptéren várták rajongók, természetesen testőrökkel jött ki, ennek ellenére megölelt több rajongót is és közös fotót is csinált velük, szóval az ha valakit testőrök is védenek, az nem kizáró ok, hogy közös fotót kérjek vagy csak interakcióba lépjek egy hírességgel.
Azért szerintem ennél több esélyem van, de valóban csekély az esélye 😁.
Itt a poszt: [link]
Ha megnézed a többi posztját, akkor azokban is részletezi a történteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!