Kpop fanok! Nálatok ki a top10 legszebb női idol, és top10 leghelyesebb fiú idol?
Figyelt kérdés
Hogyha nem tudjátok rangsorba rakni, akkor nem muszáj! (Az utálkozó, és okoskodó válaszolókkal nem kell foglalkozni!)2023. okt. 8. 14:05
21/33 A kérdező kommentje:
#20 neked is köszi❤
2023. okt. 19. 09:35
23/33 anonim válasza:
Igen kikúrt csúnya, én is ezt magyarázom
24/33 A kérdező kommentje:
Nem fejeznétek be ezt a trollkodást? Nekem tetszik! Nektek nem tetszik! Értem! Mostmár tűnjetek végre már el kérlek!
2023. okt. 21. 06:56
25/33 A kérdező kommentje:
#22 direkt arra kerestél rá, hogy Rosé without makeup, hogy aztán itt szidhassad, hogy jajj milyen csúnya!
2023. okt. 21. 09:16
26/33 anonim válasza:
Egyikük sem természetes szépség..
27/33 anonim válasza:
JiU (Dreamcatcher) Source: KingChoice.
Irene (Red Velvet)
Nancy (former MOMOLAND)
Joy (Red Velvet)
Tzuyu (TWICE) | SBS.
Jihyo (TWICE) | SBS.
Chanty (Lapillus)
Nayeon (TWICE) | SBS.
28/33 A kérdező kommentje:
#27 miért írtad oda, hogy #24? Azért mert nekem szántad? Vagy miért?
2023. okt. 21. 19:04
29/33 anonim válasza:
A szabad véleménynyilvánítás az egyik alapvető emberi jog, a szólásszabadság része. :)
30/33 anonim válasza:
29 és te egy anya vagy és gyereked van 😂😂 és beregisztral ide park chae young néven és így beszél 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!