Szerintetek is gáz, ahogy Pankotai Lilike osztja az észt, miközben csak 8 általánossal rendelkezik?
Figyelt kérdés
2023. okt. 3. 20:47
21/26 anonim válasza:
#20: írtam ellenérvet feljebb.
Ha meg szándékosan használsz gúnyszavakat, mint egy óvodás, az még szánalmasabb.
22/26 A kérdező kommentje:
Szerintem meg az a szánalmas, hogy valaki nem képes vergődés nélkül elvégezni egy sz@ros gimnáziumot és másokat hibáztat érte. 110 ezer diáktársának ez sikerült, neki nem. De hát mindenki hülye csak Lilike helikopter.....
2023. okt. 4. 08:40
23/26 anonim válasza:
Az a gáz, hogy egy 18-19 éves lánynak kell kiállni százezrekért. Mert ebben az országban mindenki mindenbe belenyugszik, senki nem meri felemelni a hangját, vagy ha mégis, akkor a többiek elsunnyognak mögüle, akkor is, ha az ő érdekeiket is képviseli. Értem én, hogy sokan félnek, de talán támogatni kellene azt, aki kiáll egy jó ügyért, és nem elhatárolódni tőle, vagy belerúgni. Teljesen mindegy, hogy hány éves, hány osztályt járt ki (egyébként 11), vagy hogy milyen stílusban fogalmazza meg a véleményét, aki kiáll értünk, több tízezer pedagógusért, meg több százezer diákért, azt támogatni illene legalább azoknak, akik érdekében fel meri vállalni azt a konfliktust, amin ő akár nagyot is bukhat.
24/26 anonim válasza:
"Én legalább tanultam, nem úgy mint a kis zseni...utána meg mást hibáztat ha megbukik."
Lehet, hogy technikailag nem buktál meg, de egyetlen sorban sikerült 3 helyesírási hibát is vétened. Ez az igazi bukás!
25/26 A kérdező kommentje:
#24 jujj, te kis nyelvtan-náci.🤣
Ennyit tudtál hozzátenni a témához? Ellenérvek esetleg?
2023. okt. 4. 10:48
26/26 anonim válasza:
A demokrácia arról szól, hogy elmondjuk a véleményünket és a társadalom választ ezek közül. Tehát a vélemények, világértelmezések versenye van. Te is választasz, én is választok, de el kell tudni viselnünk a nem tetsző véleményeket is, különben a gondolkodásról, a megújulásról mondanánk le. Érdemi ellenérveket kell mondani Pankotai Lili állításaira, ha van neki ilyen. Az, hogy mi a végzettsége kevésbé számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!