Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek is gáz, ahogy...

Szerintetek is gáz, ahogy Pankotai Lilike osztja az észt, miközben csak 8 általánossal rendelkezik?

Figyelt kérdés
2023. okt. 3. 20:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
59%

Én úgy tudom, hogy az Alternatív Közgazdasági Tecnikumba járt/jár. De az biztos, hogy van befejezett 11. osztálya.

Amúgy a trágár beszéde miatt nem szimpatikus, de ami ellen küzd azzal meg szimpatizálok.

2023. okt. 3. 20:53
 2/26 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem te vagy a gáz.
2023. okt. 3. 21:01
 3/26 A kérdező kommentje:
Nincs érettségije se szakképzettsége, tehát ha jelentkezik egy állásra, ugyanúgy fogják kezelni mint akinek 8 osztálya van.
2023. okt. 3. 21:01
 4/26 A kérdező kommentje:
#2 Én legalább tanultam, nem úgy mint a kis zseni...utána meg mást hibáztat ha megbukik.
2023. okt. 3. 21:02
 5/26 anonim ***** válasza:
84%
Én teljes mellszélességgel a tanárok mellett állok, de Lili nekem olyan, mint Geréb Ágnes az otthonsz7lés él. Inkább árt a jelenléte a mozgalomnak, mint használ, sajnos, mert sokakat taszítanak a mrgnyilvánulásai.
2023. okt. 3. 21:03
 6/26 A kérdező kommentje:
#5 Így van. Amúgy lehet, hogy ő Orbánnak dolgozik: a viselkedésével direkt lejáratja a mozgalmat, így kevesebben szimpatizálnak a tanárokkal.
2023. okt. 3. 21:06
 7/26 anonim ***** válasza:
32%

"#2 Én legalább tanultam, nem úgy mint a kis zseni...utána meg mást hibáztat ha megbukik."

Mondod te. ( Mármint hogy tanultál.)

Egyenlőre nem hibáztat mást, és nem bukott meg. Honnan tudod tanult-e?

2023. okt. 3. 21:16
 8/26 A kérdező kommentje:
#7 Folyamatosan azt hajtogatja, hogy nem tud tanulni a gonosz kormány miatt. Kb 110 ezren érettségiztek idén...ők biztos mind Fideszesek, nem?😅 Ők tudtak tanulni?
2023. okt. 3. 21:25
 9/26 anonim ***** válasza:
71%
Nem olvastam és nem hallgattam azt a lányt. De mivel még nincs abban a korban, hogy érettségiznie kellett volna, ezért nem, azt nem tartom gaznak egyáltalán, hogy nincs érettségije. Ettől még gimnazistaként lehet véleménye a közoktatásról.
2023. okt. 3. 21:51
 10/26 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem jó dolog, hogy ma már középiskolások is megszólalhatnak nyilvánosság előtt társadalmi problémákról. Láttam vele egy interjút. Érett, értelmes lánynak tartom az alapján, ahogyan az interjúban beszélt.
2023. okt. 3. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!