Ki Osváth Zsolti? Honnan kellene ismerni?
Ma már több kérdést láttam róla kiírva és én még soha nem hallottam róla...
Nem szeretnék vitát, azt olvastam, itt GYK.-n, hogy "megházasodott" engem nem zavar legyenek boldogok. Csak nem értem a kérdés cunamit róla.
Ó, köszi! Én nem nézek ilyen műsorokat..., de nem zavar, ha más igen.
Így már értem, hogy miért nem hallottam még róla...
A ValóVilágból szerintem pont a kutya sem ismeri, mert nem volt ott különösebben nagy szereplése. A neten kapták fel utána később mint vlogger, onnan lett széleskörű ismertsége.
Persze a "mittettleazasztalra" típusú korpásbajszú prolik mind az valóvilágos szereplését akarják kiemelni csak hogy valamivel bele köthessenek.
Egyáltalán nem a belekötès volt a cèl,de mindegy...
Ha tudni szeretnèd èn mèg kedvelem is a világnèzetei miatt...
Egyèbkènt meg szerintem a valóvilág számára nem negativum volt...már amennyit èn láttam belőle.
Osváth Zsolti x évvel ezelőtt a Való Világban szerepelt, aztán elkezdett dolgozni az RTL-nél háttérmunkásként (azt hiszem, vágó, videós, valami ilyesmi).
Aztán elkezdte a ZSHOWTIME youtube csatornát, ami egy elég sokszínű yt csatorna. Bulvárhírektől elkezdve politikán át filmvéleményen keresztül elég sok mindennel foglalkozik, emellett több podcast-szerű sorozata van és volt, pl a webkanapén és társai. Igényesek a videói, nagyon jól kérdez és jó hangulatúak a videói, egy igazán szimpatikus ember, szerintem.
Illetve a párjával van egy éttermük, az Unicorn bistro és most már egy Unikornis strandjuk is.
Igen, meleg, de nem erre épül fel a csatornája. Volt egy híresebb vagy hírhedtebb vitája a Pesti Srácoknál Budaházy Eddával, ami egy elég durva vita volt, én embert gyűlölködni még annyira nem láttam, mint Budaházyt... érdemes megnézni.
A Youtube és a magyar közélet abszolút értékes részéhez tartozik Zsolti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!