Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Osváth Zsoltot miért nem...

Osváth Zsoltot miért nem hívta meg az amerikai nagykövet az lmbtq vacsorára?

Figyelt kérdés
A Pride hónap alkalmából David Pressman lmbtq vacsorát adott lmbtq influenszereknek. De Osváth Zsolt nem volt meghívva?

2023. jún. 10. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
Amiért téged sem. Nem fontos.
2023. jún. 10. 21:51
 2/10 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok influenszer, sem youtuber és híresség sem.

Osváth Zsolt meg az, eléggé masszív nézőtáborral.

2023. jún. 10. 21:57
 3/10 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem elég nagy szégyen, hogy ma már bármilyen senki híres lehet.
2023. jún. 10. 22:02
 4/10 anonim ***** válasza:
31%
Osváth legtöbb nézője háborogni akaró jobber. És nem lehet minden boldog boldogtalant meghívni.
2023. jún. 10. 22:03
 5/10 A kérdező kommentje:
4. Erre van valami bizonyítékod? Vagy ez honnan jön?
2023. jún. 10. 22:09
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
#5 onnan, hogy a konzervatív jobberek sokkal jobban képben vannak hogy mit csinál az a szerencsétlen, én azt se tudtam liberális baloldaliként, hogy “influenszer”.
2023. jún. 10. 22:15
 7/10 A kérdező kommentje:

Honnan tudod, hogy mi a politikai beállítottsága annak, aki tisztában van azzal, hogy mit csinál Osváth Zsolt?

Ezt nem teljesen értem.

Én pl. inkább apolitikus vagyok, nem járok szavazni és egyik oldalt sem támogatom semmivel, de mivel meleg vagyok a youtube sok lmbtq tartalommal kapcsolatos videót dob fel. Szóval ehhez még nyomon sem kell követni senkit, mert a youtube algoritmus nyomon követi ezt is a korábban megnézett videók alapján, amikhez hasonlókat aztán ajánl.

2023. jún. 10. 22:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor csak megszokás. Az oldalon, vagy a közéletben általában(!) a jobboldali konzervatívok hozzák fel az lmbtq témát, hogy háborogrjanak rajta. Elsősorban baloldali médiát fogyasztok, ott nagyon kevés amikor erről esik szó. Így en sem vagyok nagyon tájékozott a témában olyan tekintetben, hogy ki meleg, ki nem, ki mit csinált, mit mondott a közösségen belül. Nem ismerem az influenszereket, de jellemzően (en legalábbis sok ilyennel találkoztam), jobboldaliak példálóznak ezekkel.
2023. jún. 10. 22:33
 9/10 A kérdező kommentje:

Én nem olvasok híreket már több éve.

Egy whisper ton videóban láttam, hogy vacsorára ment oda és ő mondta, hogy több lmbtq híresség volt ott. Nem tudom, hogy mennyire hivatkoznak magukra lmbtq hírességként, de a videóban így voltak megnevezve.

Mindegy.

Osváth Zsolt videókat viszont szoktam nézni és ő nem beszélt róla.

2023. jún. 10. 22:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Minek ilyen vacsorát erőltetni? Kezdem megérteni a Fidesz álláspontját. Van ez a túlmozgásos Suttogó Tóni, mondja már meg nekem valami, mi az a példa, amit értékelni kell és elismerni? De komolyan! A sok boldogtalan tinédzser, akik nyilvánvalóan árucikkek a rendszerben azt hiszik, ennyi lesz az élet, amit az az idióta példaként mutat? Komolyan beszarok. 20 éve csinálok egy vállalkozást és találkozok olyan huszonéves munkavallalokkal rendszeresen, akiknek semmi céljuk nincs, kitartás nulla, kB 4 honap alatt már máshova vágynak. Mi a tököm lesz így a felnövekvő generációból? Azon kívül persze hogy filléres árucikkek lesznek a közösségi médiában.
2023. jún. 19. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!