Randiznátok Bochkor Gáborral?
Figyelt kérdés
2023. szept. 12. 09:52
11/22 anonim válasza:
Sose értettem, hogy mit esznek rajta (és még sokan másokon) egyesek.
12/22 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem szimpatikus.
13/22 anonim válasza:
Nem, egy nagyra nőtt gyerek.
14/22 anonim válasza:
A ritkuló haját, ahogy szálanként húzkodják jobbra balra...csak nem mindig sikerül az üres részeket kipótolni :D A fogai sem jók és erős dohányos is. Fiatal korában meg tök szimplán igénytelen volt. Férfiként írtam és nem vagyk se meleg se bi csak mondom én sem értettem anno, hogy mit ettek rajta a pénzén kívül?
15/22 anonim válasza:
Borzalmas alak, nekem ugyan nem kène.
16/22 anonim válasza:
Vele nem, csak az egykori rádiós társával Boros Lajossal.
17/22 anonim válasza:
Sose volt szimpi,úgyhogy nem.
18/22 anonim válasza:
Mikor meghallom reggel ahogy szidnak mindent! Hűűű.... Azt hiszik, hogy ők a legjobbak, de nem! Ebből ki lehetett venni, hogy nem jönnék össze vele! Még hogyha több tízezer forintot adnának akkor sem!
19/22 anonim válasza:
Én biztos, hogy nem! A nárcisztikus személyiség totális megtestesítője. Öntelt, önelégült, felfuvalkodott, empátiája nulla.
20/22 anonim válasza:
Nőként írom. Soha. Nemcsak nem jön be külsőre sem, de a belső értékei is taszítanak. Amit csinál a rádiózás, az jó, érdekes hozzászólásai vannak, de össz vissz csak ez tetszik benne.
Mindenkit kritizál és ok nélkül beleköt mindenkibe. Pl a magyar celebekbe. Na őket se védem, nem is szeretem, de állandóan bíráskodik mások felett és azt hiszi majd ő megmondja. Beképzelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!