Csak nekem ennyire antipatikus Keresztes Ildiko, vagy mindenkinek?
Figyelt kérdés
Egyszeruen nem birom se a viselkedeset, se a megjeleneset, semmit benne..2010. okt. 16. 21:56
11/20 anonim válasza:
kedves, önzetlen, jószívű és még sorolhatnám... én ismerem, azért mondom, hogy szerethető, ti pedig akik nem ismeritek, csak szidjátok.
12/20 anonim válasza:
szerintem nagyon aranyos és önzetlen nő... mindenkinek segíteni akar. nekem szimpatikus :)
13/20 anonim válasza:
egyszerűen irritál.nem bírom nézni a fejét, és mikor mosolyog( vagy nem is tudom mit csinál) olyan mint a grincs..
14/20 anonim válasza:
Igaz,én nem ismerem személyesen,lehet,hogy tényleg kedves.De számomra képernyőn keresztül egyáltalán nem tűnik annak és épp emiatt nem kedvelem.
15/20 anonim válasza:
nagyon rájátszik... én csak ezt nem bírom benne.
16/20 anonim válasza:
Nekem nagyon szinpatikus,kedves,aranyos,stb.
A zsűri közül ő a kedvencem.Én sem ismerem élőben,de semmi rosszat nem tudnék mondani róla.Nem értem,mi bajotok vele.:/
17/20 anonim válasza:
A hangja jó, a viselkedése pedig más ügy.
18/20 anonim válasza:
Annyira jol tudjatok kritizalni es bantani ! Talan kozelebbrol is ismeritek ?Okoztatok-e mar neki feledhetetlen pillanatot ? Hoztatok mar olyan helyzetbe hogy a meghatodotsagtol egy szot sem tudok szolni ? Volt mar vele komoly beszelgetesetek ? Nevetettettek mar meg ? HAT NEMHISZEM ! Na en igen :) es tudom milyen igazabol , csak anyit tudok mondani neketek , hogy csak egyszer beszeljetek vele szemtol szembe es garantalom hogy megvatozik rola a velemenyetek !
19/20 anonim válasza:
Mi a fa**omnak kell olyan valaki fölött ítélkezni akit nem is ismertek...ha legalább egy esély adnatok neki tuti megváltozna a véleményetek , nála önzetlenebb , jobb , imádnivalóbb híres emberrel életembe nem találkoztam.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!