Kik azok a sztárok, akiket régebben kifejezetten nem kedveltetek, de mára megszerettétek őket?
Mi miatt nem szerettétek őket? Mi volt az ok ami miatt később megkedveltétek őket?
Nekem pl. ilyen Dua Lipa, régebben nem jött be és a számait sem szerettem, de az utóbbi időben több jó dala is volt és mint nő is egyre inkább tetszik.
Nem tudom, hogy a tévéseket is bele érted-e, „de hol van démonhíííl” Lacikát utáltam rettentően, minden műsorában.
De a youtube-os dolgait már kedvelem.
Egyébként sokkal több olyant tudnék írni, akit régebben kedveltem, de később csalódtam bennük.
Jim Carrey. Valahogy nem tudtam nevetni a filmjein, mert ránézek, és valahogy az a szürreális érzésem van, hogy ez egy rendkívül szomorú ember.
Pedig jók azok a filmek, amikben szerepel, és szívesen nevetnék rajta.
Anyukámnak elmeséltem, hogy szerintem Jim Carrey is öngyilkos lesz, ahogy Robbin Williams (rajta se tudtam nevetni, ugyanez a szomorúság fogott el mindig, ha láttam), és azt mondta, hogy imádkozzak érte. És ez bejött. Most ha meglátom őt egy filmben, olyan, mintha egy kedves ismerősöm lenne, és valahogy szeretem :)
Robert Pattison
A totálisan borzalmas és nyálas Alkonyat filmek után mindent megtett,hogy színészként is megmutassa magát.
Cosmopolis,Világítótorony vagy akár a Batman hatalmas tehetségről árulkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!